Sådan downloades en MySpace-video

MySpace tilbyder en række videoer, såsom filmtrailere og musik, som du kan se direkte på hjemmesiden. Selvom det er muligt at dele dette medie på andre websider, tilbyder MySpace ikke en måde at downloade videofilen på. Måske vil du se denne film i andre videoafspillere som Windows Media Player eller iTunes, eller måske vil du have mulighed for at se denne fil på din bærbare enhed. Heldigvis kan du bruge et tredjepartsprogram med din Firefox-webbrowser til at downloade en MySpace-video og se den, som du foretrækker.

Brug tilføjelsesprogrammet Flash Video Downloader

Trin 1

Start din Firefox-webbrowser, klik på "Tilføjelsesprogrammer" i menuen "Funktioner" og klik på fanen "Hent tilføjelser".

Trin 2

Klik på linket "Gennemse alle tilføjelser" til højre, og skriv "Flash Video Downloader" i tekstfeltet "søg efter tilføjelser".

Trin 3

Klik på knappen "Føj til Firefox", og følg derefter Firefox-vejledningen for at installere din applikation og genstarte din browser.

Naviger til den ønskede MySpace-video, og klik på den blå pileknap til venstre for adresselinjen. Klik på knappen "Download" i den dialogboks, der vises, og klik derefter på knappen "Vælg" for at vælge den placering på din computer, hvor du vil have videofilen.

Brug hurtigvideo-tilføjelsesprogrammet

Trin 1

Indtast "Hurtig videooverførsel" i tekstfeltet "søg efter tilføjelser".

Trin 2

Klik på knappen "Føj til Firefox", og følg dialogboksen for at tilføje denne funktion til Firefox og genstarte din browser.

Trin 3

Få adgang til den ønskede video på MySpace, og klik på knappen "FVD" øverst eller nederst til højre i browservinduet.

Vælg MySpace-indstillingen i rullelisten, og brug den dialogboks, der vises til at vælge en placering til download af videofilen.

Brug af Download Flash og video-tilføjelse

Trin 1

Indtast "Download Flash og video" i "søg efter tilføjelsesprogrammer" og klik på knappen "Føj til Firefox". Klik gennem dialogvinduet for at afslutte installationen af ​​tilføjelsesprogrammet og genstart din browser.

Trin 2

Find den MySpace-video, du vil downloade, og klik på pileknappen i nederste højre hjørne af dit browservindue.

Vælg en downloadmulighed fra rullelisten, og vælg derefter, hvor du vil have den downloadede fil, i den dialogboks, der vises.