Forbedre diktering med Live Speech-To-Text og offline-tilstand i Mac OS X

Diktation er den nye tal-til-tekst-motor, der lader din Mac skrive ud, hvad du siger, mens du snakker, og det er en af ​​de mange gode funktioner, der følger med moderne versioner af Mac OS X. Nu fra Mavericks og fremad kan du forbedre diktering betydeligt ved at muliggøre en mulighed kaldet "Enhanced Dictation", dette vil give to betydelige fremskridt; kontinuerlig diktation med live feedback, mens du snakker, og fuld offline support - hvilket betyder at du ikke behøver en Mac til at være forbundet til internettet for at kunne bruge funktionen.

Hvis du bruger diktering med nogen form for regelmæssighed, er dette en stærkt anbefalet mulighed for at aktivere, da forbedret diktat er sikker på at forbedre din brug af den fremragende tale til tekstfunktionen på Mac.

Aktivering af forbedret diktering på Mac

  • Gå til Apple-menuen og gå til "Systemindstillinger"
  • Vælg kontrolpanelet "Diktation og tale", efterfulgt af fanen "Diktation"
  • Sørg for, at diktat er sat til "Til", og tjek derefter afkrydsningsfeltet for "Brug forbedret diktation"

Hvis du aktiverer Enhanced Dictation for første gang, vil det kræve en 785 MB download fra Apples servere, hvilket betyder at du vil aktivere denne funktion, mens du har en internetforbindelse, før du kan bruge fuld offline diktatfunktionen.

Når de er aktiveret, fungerer alle standard tal-til-tekst-funktioner, herunder alle dikteringskommandoer, med eller uden internetadgang.

Brug af diktering til tale til tekst i Mac OS X

For de ukendte bliver diktat begyndt ved at dobbeltklikke på "fn" (funktion) nøglen fra et tekstindtastningsvindue eller en boks. Dette indkalder et lille mikrofonikon for at angive, at det er klar til at modtage taleindgang. Start nu bare med at tale som normalt, og dine ord og sætninger vises automatisk på skærmen.

Diktation er smart nok til at genkende pauser og længerevarende pauser som simpel tegnsætning, tilføjer kommaer og perioder og derefter aktiverer nye sætninger. Gå ud over standard talet med tekst evner, du kan endda angive kommandoer som tegnsætning, caps lås, store og små bogstaver, afsnit, linjeskift, mellemrum, returneringer, specialtegn og meget mere som du finder her. Brugere kan også tilpasse diktatudløseren til at være et enkelt tastetryk eller et tastetryk, hvis det ønskes.

Nogle brugere vil opdage, at Enhanced Dictation er aktiveret som standard, selvom download af offline-understøttelsen vil udløse manuelt ved den første brug af diktering. Afhængigt af hvad indstillingerne var forud for opgradering til den nyeste version af OS X, skal du muligvis tænde funktionen, mens du er i indstillingspanelet. Hvis diktat tidligere var slukket, vil det forblive så, og den forbedrede evne vil ikke blive tændt, før du aktiverer diktat igen.

Diktationsunderstøttelse opstod først i OS X Mountain Lion, og Enhanced Dictation kræver OS X Mavericks eller nyere.