Sådan opsættes skarpere billedfoto nøglering

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Driverinstallations-cd

  • USB-kabel

Digitale foto nøgleringe giver dig mulighed for at uploade fotos for at se og dele hvor som helst du går. Ved brug af en computer kan det være sjovt og ret nemt at vælge og indlæse billederne på en skarpere billednøglering. Displaymenuen giver dig mulighed for at se fotos som et lysbilledshow, eller du kan manuelt rulle gennem hvert billede. Før du ved af det, kan din foto nøglering blive fyldt med dine yndlingsfotos.

Indsæt driver-software-cd'en, der fulgte med enheden, i din computers cd-rom-drev. Hvis cd'en ikke starter automatisk, skal du klikke på menuen "Start", "Computer" og derefter cd-rom-drevet. Klik på filen "PC-AP-SETUP.EXE", og klik derefter på "Kør". Følg installationsvejledningen for at fuldføre installationen.

Fjern cd'en, og genstart computeren, når installationen er afsluttet.

Sæt den ene ende af det medfølgende USB-kabel i nøgleringen og den anden ende i en tom USB-port på computeren. En korrekt forbindelse sætter enheden i "opdaterings" -tilstand.

Åbn programmet Photo View ved at dobbeltklikke på ikonet på computeren. Brug programmets filhåndtering til at gennemse og vælge de fotos, der skal importeres til den digitale fotonøglering. Når et billede er valgt, skal du placere beskæringsboksen over det område af billedet, du vil se, på nøglering og klikke på knappen "Send" (højre pil).

Vælg knappen "Synkroniser", når du er færdig med dine valg for at starte processen med at uploade til nøglering. Efter at have modtaget en besked om, at downloadet er afsluttet, skal du afbryde nøglering fra computeren.

Tryk og hold på menuknappen for at tænde enheden. Tryk på menuknappen igen, derefter på pil op og pil ned for at navigere i menufunktionerne.

Advarsler

Tilslut ikke Digital Photo nøglering til computeren, før du installerer driversoftwaren. Dette kan medføre permanent skade.