Sådan finder du en person i Norfolk, England

Der er et par forskellige måder at finde en person i Norfolk, England. Alle kræver, at du kender nogle detaljer om den person, du leder efter. I det mindste skal du kende navnet på den person, du håber at finde. Jo mere du ved, jo større er dine chancer for at finde dem. Der er ingen endelig mappe, der indeholder oplysninger om alle beboerne i Norfolk.

Trin 1

Tjek British Telecom-telefonbogen på thephonebook.bt.com. Onlinesøgning i biblioteket kræver intet andet end et efternavn og en placering. Resultaterne er øjeblikkelige, inklusive en adresse og et telefonnummer for hvert navn. Ikke alle personer med en telefonlinje er dog inkluderet i telefonbogen.

Trin 2

Søg i onlineversionen af ​​Storbritanniens folketælling. Den britiske folketællingsdatabase indeholder en lang række primære oplysninger om enkeltpersoner. Gå til webstedet på freecen.org.uk, og søg i navnet på den person, du leder efter. Den grundlæggende søgemulighed er tydeligt synlig på hjemmesiden. Find mere avancerede søgemuligheder på den anden søgeside. Du kan angive forskellige detaljer såsom fødested, civilstand, civil menighed, erhverv, sprog og gade, hvis du kender dem. Resultaterne vises med det samme. Hver husstand i Storbritannien er lovligt forpligtet til at gennemføre den nationale folketælling, men da den kun indsamles hvert tiende år, er oplysningerne muligvis ikke opdaterede.

Trin 3

Annoncer i en lokal avis i Norfolk. Du kan finde en liste over publikationer produceret af Norfolk Council Authority på norfolk.gov.uk. Alternativt kan du placere en annonce i de to store regionale aviser lynnnews.co.uk og edp24.co.uk. Begge aviser giver dig mulighed for at offentliggøre i deres trykte versioner og i rubrikkerne med rubrikannoncer på deres hjemmeside. På lynnews.co.uk kan du finde det passende afsnit i "Community" -delen, der åbnes fra hovedsiden. På edp24.co.uk har sektionen titlen "Classifieds" og findes også på hovedsiden. Alternativt kan du kontakte begge aviser via telefon. Deres telefonnumre kan findes på deres hjemmesider i linket "Kontakt os".

Trin 4

Forklar i din klassificerede liste, hvorfor du leder efter denne person, og at hvis det er relevant, vil du gerne have, at enhver familie eller tilknyttede personer skal kontakte dig for at hjælpe dig i din søgning. Medtag alle de detaljer, du kender, der kan være egnede til offentliggørelse. En person, der læser klassificeringen, genkender muligvis ikke navnet, men din beskrivelse ringer muligvis en klokke. Inkluder selvfølgelig dine egne kontaktoplysninger i annoncen. Giv en række forskellige kontaktmetoder for at imødekomme dem, der muligvis kun vil kontakte dig via telefon eller e-mail.

Følg alle de kundeemner, du genererer ved at gennemse telefonbogen, UK-folketælling og svar på annoncer i de lokale Norfolk-aviser. Hvis dette viser sig at være resultatløst, så overvej at besøge Norfolk og søge personligt.
Der bor mere end 800.000 sjæle i Norfolk, så stol ikke på den første lokale, du finder ud af om den person, du leder efter! Du kan placere noter i alle de vigtigste sociale og kommunale områder som pubber, biografer, indkøbscentre, lokale bulletin-e-boards osv. Du kan finde adresserne til sådanne steder på norfolk.gov.uk/Leisure_and_culture.