Sådan genstartes en Dell-bærbar computer uden en cd

Når din bærbare Dell-computer begynder at forsinke, arbejde ineffektivt eller ikke håndtere almindelige operationer, kan det være tid til at genstarte. Genstart er kendt som "Fabriksgendannelse." Fabriksgendannelse er implementeret af alle computerproducenter for at rette disse problemer og bringe din maskine tilbage i sin oprindelige tilstand uden behov for installationsdiske. Fabriksgendannelse fjerner og erstatter eventuelle beskadigede filer og efterlader dig med en ren maskine.

Trin 1

Tænd din Dell, mens du trykker på "F8" -tasten gentagne gange. Du skal have adgang til Factory Restore-værktøjet, før Windows begynder at indlæse.

Trin 2

Klik på "Næste", når skærmen Factory Restore vises. Giv tilladelse til hjælpeprogrammet til at fortsætte ved at klikke på "OK".

Trin 3

Vælg udfør "Destruktiv gendannelse" fra listen.

Trin 4

Klik på "Næste" eller "Fortsæt" for at fortsætte med omformateringen af ​​din Dell-computer. Du modtager en besked, der fortæller dig, at når proceduren er afsluttet, går alle data tabt.

Trin 5

Vent på, at genstartsprocessen er afsluttet. Når processen er fuldført, genstartes din computer.

Indtast din ønskede konfiguration i Windows for sprogindstillinger, tid og dato. Giv tilladelse til at fortsætte i hele Windows geninstallationsprocessen. Når Windows er færdig med installationen, vil din computer være i sin oprindelige tilstand.