Sådan scannes en signatur via e-mail

Scanning af en signatur via e-mail kan fremskynde processen med at levere vigtige dokumenter til modtageren. Tidligere skulle underskrifter ske via fax eller mail. Disse muligheder tog normalt mere tid, før dokumenterne blev leveret. Teknologi har gjort det muligt at blive, uanset hvor du er, hvad enten det er dit hjem eller kontor, og levere signerede dokumenter elektronisk. Du kan også scanne din signatur via e-mail med et par grundlæggende trin.

Trin 1

Læs omhyggeligt alle dokumenter, der kræver en signatur, og opret din signatur, eller skriv din signatur på almindeligt papir. Læg hvert papir separat med forsiden nedad på glasområdet på din scanner. Se manualen til din scanner for detaljerede instruktioner, da instruktionerne kan variere for hver producent.

Trin 2

Tryk på "Scan-knappen", og se derefter eksemplet på dokumentet for at sikre, at indholdet og din signatur er synlige. Gem dit scannede dokument i den valgte mappe med et billedfilformat som .bmp, .gif, .jpg eller .png.

Trin 3

Log ind på din e-mail-konto, og klik på knappen "Ny". Klik på fanen "Signatur", og klik derefter på "Signaturer." Klik på "Ny" under fanen "E-mail-signatur".

Vælg et navn til din signatur, og klik på "OK". Klik på "Indsæt billede", og søg derefter efter den tidligere scannede signatur eller dokument. Vælg dokumentet eller signaturen, og klik på "Indsæt", derefter "OK". Tilføj om nødvendigt tekst til brødteksten i din e-mail, og klik derefter på "Send" for at sende din scannede signatur.