MacOS 10.13.4 Beta 6 frigivet til test

Apple har udgivet den sjette betaversion af macOS High Sierra 10.13.4 til brugere, der deltager i Mac OS beta testprogrammer.


Den nye opbygning af MacOS 10.13.4 beta 6 ankommer en arbejdsdag efter, at iOS 11, 3 beta 6 blev frigivet til iPhone og iPad, og en ny watchOS beta 6-build er også tilgængelig for Apple Watch beta-testere.

MacOS High Sierra 10.13.4 beta 6 kan downloades nu fra Mac App Store Update sektionen for brugere, der er indskrevet i beta test programmer. Apple ruller først ud for udvikleren beta og følger hurtigt op med den samme version til offentlige beta-testere.

Ingen større nye funktioner forventes i MacOS High Sierra 10.13.4, men beta-bygningerne har været med support til iMessages i iCloud, sammen med inkluderingen af ​​iMac Pro Cloud Burst tapet.

Formentlig vil forskellige fejlrettelser, sikkerhedsforbedringer og generelle forbedringer af High Sierra-udgivelsen af ​​Mac-operativsystemet også blive bundtet.

Den seneste endelige build af MacOS 10.13 er fortsat 10.13.3 Supplerende opdatering til High Sierra-brugere.

Det forventes almindeligvis, at en endelig build af macOS 10.13.4 vil lancere sammen med iOS 11.3, måske på eller i nærheden af ​​et Apple-uddannelses-tema-event, som firmaet har planlagt til 27. marts. Tidligere havde Apple oplyst, at iOS 11.3 ville debutere engang i forår .

Ser ud over High Sierra, den næste store version af macOS, der antages at blive versioned som macOS 10.14, vil sandsynligvis debutere på WWDC 2018 den 4. juni som en beta-build. Apple afslører normalt nye systemsoftware i den tidlige sommer på udviklerkonferencen, og en endelig version bliver tilgængelig for offentligheden i efteråret samme år.