Sådan installeres spil til Flash Drive

USB-flashdrev er perfekte til at transportere filer fra en enhed til en anden. De er også nyttige til at rydde op på værdifuld plads på din computer. Hvis du er en hardcore-spiller, kan din computer være rodet med spilfiler. Så længe du køber et flashdrev med nok hukommelse, kan du installere nogle af de spil, som du ikke spiller ofte på det drev. Når du er klar til at bruge dem, kan du blot slutte drevet til en USB-slot og overføre spilene tilbage til computeren.

Trin 1

Indsæt flashdrevet i et åbent USB-stik på din computer. Klik på "Åbn mappe for at se filer" i pop op-vinduet Auto Play.

Trin 2

Naviger til de spilfiler, du vil overføre til flashdrevet. Klik på en af ​​filerne, og hold knappen "Ctrl" nede, mens du er færdig med at vælge resten af ​​filerne.

Trin 3

Klik på en af ​​de fremhævede filer, og hold museknappen nede, mens du trækker de valgte spilfiler til flashdrev-mappen.

Tillad, at filerne overføres fuldstændigt, inden du lukker flashdrev-mappen. Klik på ikonet "Fjern hardware sikkert" i systembakken i bunden af ​​skærmen. Vælg flashdrevet, og vent, indtil systemet giver dig besked om, at det er sikkert at fjerne flashdrevet, før det tages ud af USB-stikket.