Sådan testes DSL-filtre

DSL-modem (Digital Subscriber Line) deler linjer i dit hus med telefoner, faxmaskiner, telefonsvarer og andre enheder. Oplysninger sendt af en enhed forstyrrer undertiden din DSL-internetforbindelse. Dette er grunden til, at DSL-modemer ofte kommer med filtre, som du installerer på telefonstik med alt andet end et DSL-modem, der er tilsluttet dem. Hvis du bemærker, at din DSL-forbindelse bliver værre eller helt afskærer, fungerer et af dine filtre muligvis ikke korrekt. Sådan testes, om dine DSL-filtre fungerer:

Trin 1

Fjern alle enheder i dit hjem, der er tilsluttet telefonlinjer undtagen dit DSL-modem og en telefon.

Trin 2

Frakobl alle DSL-filter-dongler fra telefonerne og andre enheder i dit hjem.

Trin 3

Sæt et DSL-filter i en stikkontakt, og sæt telefonen i filteret.

Trin 4

Foretag et telefonopkald til et nummer, som du kan binde, mens du tester dine filtre. Anbring modtageren i nærheden af ​​et stereoanlæg eller en højttaler, der spiller musik eller på anden måde laver støj.

Trin 5

Mens telefonopkaldet er i gang, skal du gå til et af hastighedstestværktøjerne, der er linket i sektionen Ressourcer, og klikke på "Start test" eller "Start test". Vælg en placering tæt på dig, hvis du får en mulighed. Vær opmærksom på den hastighedsvurdering, der er givet i slutningen af ​​testen.

Trin 6

Læg telefonen, og udskift DSL-filteret med et andet uprøvet filter.

Gentag trin fire til seks, indtil du har testet alle dine DSL-filtre. Hvis du bemærkede lavere ydelse på Internethastighedstesten med et af filtrene end de andre, er filteret sandsynligvis defekt.