Sådan finder du ud af, om et indbygget lydkort ikke fungerer

Et indbygget lydkort er et lille computerkort, der tilsluttes direkte til dit bundkort. Det fortæller din computer, hvordan du behandler lydoplysninger, der gives til den af ​​forskellige programmer, herunder dit operativsystem. Et program sender et lydsignal til dit lydkort, som behandler det og sender det ud til din computers højttalere.

Trin 1

Tjek Enhedshåndtering. Højreklik på ikonet "Denne computer" på skrivebordet, og vælg "Egenskaber". Klik på "Enhedshåndtering" under fanen "Hardware" for at få vist Enhedshåndtering. Dette er en liste over hvert stykke hardware, som din computer i øjeblikket genkender. Hvis dit lydkort har et gult ikon med et udråbstegn ved siden af ​​det eller slet ikke er angivet, er der et problem.

Trin 2

Tilslut et par forskellige enheder til dit lydkort. Indgangene på dit lydkort er placeret på bagsiden af ​​din computer. Du kan slutte eksterne højttalere, mikrofoner og andre typer lydenheder direkte til dit lydkort herfra. Hvis du har problemer med en enhed, skal du tilslutte et par andre. Hvis de ikke alle fungerer, er der et problem med dit lydkort.

Tjek dine "Audio" -indstillinger i Kontrolpanel. Klik på ikonet på din computers kontrolpanel, der siger "Audio". Sørg for, at ingen af ​​dine højttalere er slået fra. Hvis dine højttalere har en jævn lydstyrke, og du stadig ikke kan høre nogen lyd, fungerer dit lydkort ikke.