Sådan udskrives sidetal på Adobe Acrobat-dokumenter

Adobes Acrobat-serie af bærbart dokumentformat eller PDF-skriveprogrammer er meget udbredt. Ud over oprettelse af PDF har programmerne mange redigeringsfunktioner. Blandt disse funktioner er muligheden for at tilføje overskrifter og sidefødder til dokumenter, som du kan gøre enten automatisk eller manuelt. Dette er en praktisk funktion, hvis du skal kombinere forskellige PDF-filer i en og har brug for at indsætte sidetal. Du kan udskrive sidetal på Adobe Acrobat-dokumenter ved at følge et par trin.

Trin 1

Klik på rullemenuen "Værktøjer", og vælg "Sider" for at se en liste med muligheder. Fremhæv listen "Header & Footer", og vælg "Add header & footer". Denne proces fungerer for alle Adobe Acrobat-programmer (Standard, Pro og Suite).

Trin 2

Klik en gang i en af ​​de seks tilgængelige sidehoved- og sidefodsektioner, hvor du vil tilføje sidenummeret. Klik på knappen "Indsæt sidetal". Denne handling tilføjer det sidetal, der svarer til sidens position i PDF-filen i det valgte område. For at starte sidetal på en anden side end den første side i filen skal du klikke på linket "Sideinterval" og vælge den relevante side.

Klik på menuen "File", og vælg "Print" -indstillingen. Brug rullemenuen "Printernavn" til at vælge en printer, som PDF-filen skal udskrives fra. Klik på knappen "OK" for at udskrive Adobe Acrobat-dokumentet med de sidetal, du har tilføjet. Gem dine ændringer.