Sådan opdateres Internet Explorer på XP

I Windows XP-systemer er Internet Explorer (IE) forudinstalleret i operativsystemet. Det er dog vigtigt at opdatere din browser, så du kan forbedre onlinesikkerhed, browserhastighed og kompatibilitet med tilføjelser som værktøjslinjer og downloadadministratorer. Opdatering af din browser installerer også rettelser, der minimerer fejl og forbedrer din browsers ydeevne. Opdater Internet Explorer i Windows XP hurtigt ved hjælp af disse enkle trin.

Luk alle de programmer, du bruger i øjeblikket. Gå til Internet Explorer-download-siden, og vælg det sprog, du vil bruge, i feltet "Vælg sprog".

Klik på knappen "Download". Når du bliver bedt om det, skal du klikke på "Gem" for at starte dialogboksen til filbesparelse. Vælg skrivebordet som det sted, hvor IE-installationsfilen skal gemmes, og klik derefter på "Gem".

Dobbeltklik på den IE-installation, du downloadede til skrivebordet, og klik på "Kør". Installationsguiden starter. Følg de guidede anvisninger for at fuldføre installationen. Når du ser installationsbekræftelsen, skal du genstarte computeren.

Bekræft, at du nu bruger den nyeste version af IE. For at gøre det skal du klikke på Windows "Start" -knappen efter genstart af computeren og derefter klikke på "Internet Explorer" for at starte webbrowseren. Klik på menuen "Hjælp" øverst og klik på "Om Internet Explorer". Et nyt pop op-vindue starter. Du skal se den nyeste version i afsnittet "Version".