Modtager ikke SMS-kode til Facebook

For at bruge tekstbeskeder, også kaldet SMS-beskeder, for at opdatere din Facebook-profil og modtage Facebook-underretninger, skal du aktivere din telefon med Facebook. En del af processen involverer at modtage en kode for at bekræfte, at du virkelig ejer telefonnummeret. Nogle gange opstår der en fejl, og aktiveringskoden sendes ikke, eller der kan være noget andet problem, du bliver nødt til at løse for at fortsætte.

Sådan aktiveres mobile tekster

Klik på fanen "Konto" øverst til højre på din Facebook-side, og vælg "Kontoindstillinger" i den menu, der falder ned. Klik derefter på "Mobil" fra listen til venstre. Følg trinene for at oprette din Facebook-konto, så den er forbundet til dit individuelle mobiltelefonnummer.

Mobiloperatør ikke på listen

Vælg dit land, og vælg en mobiloperatør eller en mobiltelefonvirksomhed. Listen inkluderer muligvis ikke dit mobiltelefonfirma. Facebook foreslår, at du kontakter din operatør og beder virksomheden om at deltage med Facebook Mobile, men du kan muligvis finde en løsning rundt. Hvis du har en operatør, der ejes af en større virksomhed, skal du vælge den større virksomhed, hvis din operatør ikke er på listen. For eksempel er Tracfone og Straight Talk tjenester fra Verizon. Hvis du ikke kender virksomheden, og din ikke er børsnoteret, kan du prøve et af de større virksomheder som Verizon eller AT&T og se om det fungerer.

Aktiveringskode afhænger af land

Aktiveringskoden afhænger af, hvilket land du bor i. Der er en liste over landekoder i Facebook Hjælp (facebook.com/help/?page-821). Hvis du ikke kan se dit lands navn, skal du bruge 32665 som kode.

Andre fejlfindingstrin

Hvis du stadig har problemer, skal du sørge for at indtaste det korrekte telefonnummer inklusive områdekode. Sluk for signaturindstillingen, hvis du har aktiveret den i din sms-tjeneste. Send "Til" eller Fb "i stedet for" f. "Hvis du har flyttet dit nummer til en ny operatør i den sidste måned, kan du prøve at vælge det gamle luftfartsselskab fra listen eller vente et par dage og prøve igen.