OS X 10.11.5 El Capitan Update Tilgængelig til Mac

Apple har udgivet OS X El Capitan 10.11.5 til Mac-brugere, opdateringen indeholder fejlrettelser og forbedringer af Mac-operativsystemet og anbefales til alle brugere, der kører en tidligere version af El Capitan.


De korte noter, der er vedhæftet til downloaden 10.11.5, tyder på, at opdateringen forbedrer sikkerhed, ydeevne og stabilitet i Mac-operativsystemet. Det er uklart, om den endelige OS X 10.11.5-udgivelse løser det frie Mac-problem med OS X 10.11.4, da beta-versionerne af opdateringen ikke syntes at løse problemet. Brugere, der oplever frysningsproblemet med Safari eller med OS X generelt, skal installere opdateringen og rapportere om deres resultater.

Opdatering af en Mac til OS X 10.11.5

Den enkleste måde at opdatere OS X til 10.11.5 på, er via Mac App Store:

  1. Sikkerhedskopier Mac'en, før du begynder, med Time Machine eller din valgte backupmetode
  2. Åbn  Apple-menuen og gå til "App Store"
  3. Under fanen "Opdateringer" finder du "OS X El Capitan Update 10.11.5", der kan downloades

Mac'en skal genstarte for at fuldføre installationen af ​​OS X 10.11.5.

OS X 10.11.5 Combo opdateringer

Mac-brugere kan også vælge at downloade og installere OS X 10.11.5 ved hjælp af en Combo Update eller standardopdateringen. Dette giver en måde at opdatere OS X på en Mac uden at bruge Mac App Store. Nedenstående links henviser til Apple, hvor du kan downloade den respektive version af installationsprogrammet:

  • Kombinationsopdatering til OS X 10.11.5
  • Standardopdatering OS X 10.11.5

De fleste brugere serveres bedst ved at installere OS X opdateringer via App Store. Combo og regelmæssige opdateringer er generelt rettet mod dem, der udfører flere installationer på flere Mac'er via en enkelt download eller i tilfælde af combo opdateringer, der opdateres fra flere bag tidligere udgivelser (for eksempel fra 10.11.3 til 10.11.5) .

Separat har Apple udgivet iOS 9.3.2 opdatering, watchOS 2.2.1, tvOS 9.2.1 og iTunes 12.4. Mac-brugere, der kører OS X Mavericks og Yosemite, finder også sikkerhedsopdatering 2016-003 og en opdateret version af Safari til rådighed.

Fejlfinding OS X 10.11.5 Update installer problemer

Nogle af de mere almindelige problemer, der er opstået under opdateringen 10.11.5, omfatter:

  • Installation af OS X 10.11.5 sidder fast på en sort skærm efter genstart - lad det sidde et stykke tid og se om problemet løser sig selv. Hvis Mac'en stadig sidder fast på den sorte skærm efter at have ventet i mange timer, skal du tvinge genstart til den sikre tilstand. Dette bør udløse en afslutning af download- og installationsprocessen. Hvis alle mislykkes, skal du bruge Combo Update linket ovenfor og køre den over det mislykkede installatoin eller gendanne fra en Time Machine-backup (takket være it-administratoren til Safe Mode-tricket)
  • Fast på "Genstart" under installationen - igen, giv det tid til at fuldføre. Hvis der ikke er nogen ændring efter en time eller så og skærmen, kan du prøve en kraft genstart dig selv
  • Opdatering mislykkes med meddelelsen "kan ikke verificeres" - dette er næsten altid et resultat af, at systemtiden er forkert. Sørg for, at det er indstillet korrekt, du kan lære mere om fastsættelse af fejl, der ikke kan verificeres, når du installerer Mac OS X her

Hvad har du oplevet med OS X 10.11.5? Lad os vide i kommentarerne.