Sådan aktiveres USB-masselagerenheder

De fleste USB-masselagringsenheder er meget nemme at bruge; du kan placere dem i USB-porten på din computer, og du kan begynde at trække filer ind i dem via ikonet, der vises i "Denne computer." Desværre, hvis lagerdrivere tidligere er blevet deaktiveret, vil det ikke være så let at få adgang til enheden; dette er den mest almindelige årsag til ikke at kunne bruge en masselagerenhed. For at aktivere enheden skal du redigere en værdi i systemregistret.

Trin 1

Klik på "Start" eller Windows-knappen. Klik på "Kør" og skriv "regedit" i dialogboksen "Kør" for at starte systemregistret fra din computer, hvor du vil kunne aktivere en lagerenhed.

Trin 2

Klik på den lille trekant ved siden af ​​"HKEY_LOCAL_MACHINE" for at udvide dette emne, du vil nu se "System"; klik på den lille trekant ved siden af ​​den for at udvide det emne.

Trin 3

Bliv ved med at udvide emnerne, indtil du når "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ USBSTOR" i venstre panel. Mapper inklusive "BootFlags" og "DisplayNames" skal være synlige i højre panel.

Trin 4

Dobbeltklik på "Start" -filen i højre panel. Skift "Værdi" til "3" (uden anførselstegn), og klik på "OK" for at afslutte aktivering af USB-masselagerdrivere.

Klik på "File" og derefter "Save" øverst til venstre i registreringseditoren.