Sådan programmeres en AT & T Uverse fjernbetjening

Du kan programmere din AT&T U-vers fjernbetjening til at betjene dit TV, Blu-Ray, DVD, stereotuner og andre enheder. AT & T U-verset har i øjeblikket fire modeller af fjernbetjeninger: S10- og S20-modellerne, Silver-modellen og Point Anywhere-modellen. Programmering af S10- og Silver-versionerne er ens. For at bestemme hvilken model du har, skal du kigge efter modelnummeret på bagsiden af ​​fjernbetjeningen, inden du begynder.

Programmer manuelt Silver eller S10 Remote til din enhed

Trin 1

Søg efter den firecifrede kode eller koder til enheden i listen over fabrikationskoder i AT&T Remote User Guide. Der kan være mere end en mulig kode.

Trin 2

Tryk på og hold den relevante tilstandsknap (TV, DVD eller AUX) nede på fjernbetjeningen, og hold "OK" -knappen nede samtidigt.

Trin 3

Slip begge knapper. De fire tilstandsknapper på fjernbetjeningen blinker to gange, hvilket indikerer, at du er i programmeringstilstand. Du har nu 10 sekunder til at indtaste koden til din enhed.

Trin 4

Indtast en kode, der er specifik for dit enheds mærke, på fjernbetjeningens numeriske tastatur. Hvis den kode, du indtaster, er korrekt, blinker tilstandsknappen på Silver-fjernbetjeningen tre gange; det blinker en gang, hvis den indtastede kode er forkert. Hvis du indtaster den korrekte kode på S10-fjernbetjeningen, blinker tilstandstasten en lang blink; det blinker otte gange, hvis du har indtastet en forkert kode.

Tryk på "Power" -knappen for at kontrollere korrekt funktion, mens du retter fjernbetjeningen mod enheden. Enheden slukkes, hvis din kode er korrekt. Hvis enheden ikke slukker, skal du starte forfra med at bruge den næste kode på listen.

Brug af Autosøgning til at programmere S10 eller Silver Remote til at betjene et tv, dvd-afspiller eller anden enhed

Trin 1

Tryk og hold både tilstands- og "OK" -knapperne på fjernbetjeningen, mens du retter fjernbetjeningen mod enheden. Mode- og "OK" -knapperne blinker to gange, hvilket indikerer, at fjernbetjeningen er i programtilstand. Du har 10 sekunder til at gå til næste trin.

Trin 2

Indtast "922" på tastaturet på Silver-fjernbetjeningen. Alle tilstandsknapper blinker to gange, hvis du indtaster dette nummer korrekt. Dernæst skal du trykke på og slippe "Afspil" for DVD- eller TV-tilstand. I AUX-tilstand skal du trykke og slippe "Afspil" og derefter trykke på "1" for VCR, "2" for modtager eller tuner, "3" for forstærker eller "4" for HTIB (hjemmebiograf i en kasse). Mode-tasterne blinker to gange, hvis du har indtastet dette nummer korrekt. Tryk endelig på "FF" et antal gange, indtil enheden slukkes.

På S10-fjernbetjeningen er det ikke nødvendigt at indtaste numre. I stedet skal du blot trykke på "FF / Scan" -tasten gentagne gange, indtil enheden slukkes.

Tryk på "Enter" i bunden af ​​fjernbetjeningen for at afslutte programmeringen.

Manuel programmering af punktet hvor som helst Fjernbetjening

Trin 1

Gå til Point Anywhere A30 fjernbetjeningsvejledning for at finde koden til din enhed.

Trin 2

Tryk og hold både tilstands- og "OK" -knapperne på fjernbetjeningen, mens du retter fjernbetjeningen mod enheden. Alle tilstandsknapper blinker to gange. Lyt efter to korte bip, der angiver, at fjernbetjeningen er i programmeringstilstand.

Tryk på tilstandsknappen til din enhed: DVD, TV eller AUX. Tryk derefter på nummeret på din enhed, mens du peger fjernbetjeningen på enheden. Slip knappen, når enheden slukkes, eller når lydenheden dæmpes. Mode-knappen blinker to gange, og fjernbetjeningen bipper to gange, hvis du har programmeret fjernbetjeningen.

Brug af autosøgning til at programmere punktet hvor som helst fjernbetjening

Trin 1

Tryk på og hold knapperne "Menu" og "OK" nede i tre sekunder. De fire tilstandstaster blinker to gange, og du hører to bip. Du er nu i programmeringstilstand.

Trin 2

Tryk på tilstandsknappen til din enhed: TV, DVD eller AUX. Mode-tasten lyser og forbliver belyst.

Trin 3

Ret fjernbetjeningen mod din enhed. Tryk og hold "FF." Slip denne knap, når enheden slukkes, eller når lydenheden dæmpes.

Tryk på "tænd / sluk" -knappen for at tænde din enhed eller slå lydenheden fra. Brug lydstyrkeknappen til at teste, om programmeringen var vellykket.

Programmering af S20-fjernbetjeningen til et tv eller en lydenhed

Trin 1

Gå til AT & T's hurtigstartvejledning til U-vers-fjernbetjeningen for en liste over koder til populære tv'er.

Trin 2

Tryk på og hold knapperne "OK" og "Menu" nede, indtil tænd / sluk-tasten blinker to gange, hvilket indikerer, at du er i programmeringstilstand. Dette tager normalt omkring tre sekunder.

Trin 3

Tryk på knappen "On Demand"; tænd / sluk-tasten blinker, hvilket indikerer, at du er i en bestemt type programmeringstilstand.

Trin 4

Ret fjernbetjeningen mod dit tv. Tryk og hold på det nummer, du noterede fra diagrammet til dit tv. Slip knappen, når tv'et slukkes. For at bekræfte betjening skal du bruge fjernbetjeningens "Power" -knap til at tænde dit tv og lydstyrkeknappen til at justere lydstyrken.

For at programmere en lydenhed skal du følge de samme instruktioner, undtagen i stedet for at trykke på "On Demand" -knappen, skal du trykke på "Interaktiv" -knappen for at programmere lydenheden.