En per diem-formel til Excel

Dagpenge er de udgifter, der er nødvendige for at leve pr. Dag. Virksomheden bruger dagpenge til at bestemme det beløb, der skal tilbagebetales eller tillade sine medarbejdere udgifter, der er afholdt på vegne af virksomheden. Formlen for dagpenge kan beregnes i Microsoft Excel.

Definition

Dagpenge betyder pr. Dag. I erhvervslivet er det udgiften pr. Dag at leve hjemmefra.

Komponenter

Afhængigt af afstanden væk fra hjemmet kan komponenterne i en dagpenge omfatte mad, ophold, udgifter og transportomkostninger. En dagpenge er et fast dollarbeløb for hver dag.

Beregning

Dagpenge = Mad (morgenmad + frokost + aftensmad) + Transport (.55 x antal miles) + Hændelser + logi (værelsespris + skat)

Transport og madomkostninger

Internal Revenue Service angiver transportomkostningerne pr. Mil. I nogle år har rejsende tilladt 55 cent per mil, og i andre har det været 58 cent per kilometer. Normalt er dagpenge gældende, når en tur er 50 eller flere miles væk fra hjemstedet. Godtgørelsen for mad er fastsat i henhold til de generelle madomkostninger på tværs af en stat eller amter. For steder med højere leveomkostninger, såsom New York, vil udgifterne til dagpenge for mad være højere.

Hændelser og logi

Det er en god idé at budgettere for uventede hændelser og inkludere dette i formlen. Brug af nedsatte rejsewebsteder hjælper med at planlægge opholdsudgifter og giver en endelig pris for dagpengeformler.

Per Diem-refusioner

De afholdte udgifter kan godtgøres. Bare hold styr på alle rejseudgifter og indsend disse kvitteringer.