IPad Potty! Den værste iPad tilbehør nogensinde lavet? Eller det bedste?

Denne dejlige farverige plast toilet er også en iPad stand, og det betyder at du nu endelig kan potte træne et barn (eller dig selv, ingen dom her!) Ved hjælp af en praktisk iPad-toilet combo.

Jeg ved ikke om dig, men jeg har langt flere spørgsmål end svar om denne ting. Er der en app, der følger med dette "tilbehør"? Og hvad gør den app? Er det bare den moderne børneversion af at læse magasiner, mens du er på loo? Dette er enten det absolut værste iPad tilbehør, der nogensinde er lavet, eller det er måske det bedste tilbehør nogensinde lavet, og jeg antager, at din mening om det hele vil afhænge af, om du 1) har børn, der bliver uddannet til at bruge en toilet, og 2) din mening om potentielt doo-doo smør er på eller omkring nærheden af ​​en iPad. Mig? Personligt er jeg ikke fan af det blotte koncept, at poos er i fjernområderne på min iPad, men jeg indrømmer let, at jeg ikke har børn, som jeg forsøger at komme ud af bleer ... så måske jeg ' m ikke målmarkedet her.

Hvad synes du, værste iPad tilbehør nogensinde eller bedst nogensinde? Ville det faktisk være nyttigt?

Vi er ikke helt sikre på, hvem der lavede denne underholdende WTF-søgning, men den blev fundet af @MacFormat, skål til dem.