Typer af Windows til kommercielle bygninger

Den type vinduer, du vælger til din kommercielle ejendom, kan have stor indflydelse på hjælpeprogrammer og begrænse appel. Potentielle lejere og kvarteret som helhed vil bedømme det udvendige, mens faktorer som varme og støjisolering vil påvirke kvaliteten af ​​det indvendige rum. Mest af alt vil bygningskoder og miljøfaktorer bestemme den type vindue, du vælger. At have en klar forståelse af alle disse faktorer hjælper dig med at træffe det rigtige valg.

Glas

Hærdet glas er det mest anvendte kommercielle glas og kræves ofte ved lov. Det er stærkere end boligglas fire til seks gange og er også designet til at knuses i små uskadelige stykker, når de knuses, i modsætning til boligglas, der bryder i store skarpe stykker. Lamineret glas består af et stykke tykt plast limet mellem to ruder. Dette øger beskyttelsen i tilfælde af en naturkatastrofe eller menneskeskabte katastrofe ved at gøre vinduet stærkere og få knust glas til at klæbe til plastcentret i stedet for at knuses udad.

Glasur

Vinduer refererer til antallet af ruder, der udgør vinduet. Der er en-, dobbelt-, tredobbelt og højere glasur. Jo større antallet af vinduesruder, jo mere varme- og støjisolering vil der være. Producenter producerer også flere ruder, der bruger en kombination af glas og plast. Disse vinduer kan være billigere og lettere at installere end glasvinduer.

Standardfarve

Tonede vinduer kan skabe privatliv, fjerne blænding og reducere mængden af ​​varme, der absorberes fra sollys. Almindeligt anvendte bronze og grå nuancer reducerer blænding, men mindsker også fordelene ved dagslys og er mindre effektive til at blokere solens varme.

Højtydende farvetone

Spektralt selektiv rude er en højtydende farvetone, der tillader mere belysning end standardfarver, men blokerer også meget af varmeabsorptionen fra solen.

Reflekterende belægning

Reflekterende glasbelægning er almindelig for store kommercielle vinduer i områder, der har meget solrige klimaer. Det giver både privatliv og varmefald ved at reflektere som et spejl.

Lav E-belægning

Lavt E-belagt glas er det mest effektive til at blokere solens varme, samtidig med at den største mængde lys kan passere ind i rummet.

Ramme

Vinduesrammen kan komme i metal, træ, plast, glasfiber eller andet materiale. Metalrammer giver mindst mulig isolering fra varme og kulde. For alle vinduer kan en termisk pause bruges i rammen for at tilføje et ekstra isolationslag.

Bygningskoder

Bygningskoder varierer fra sted til sted. Meget af det, der bestemmer koden i dit område, er baseret på klima, energieffektivitet og trussel mod naturkatastrofer. Spørg din kommunes myndighed for byggesikkerhed for specifikke koder, der påvirker dig.