Sådan dræber du Zombie Jake i guddommelig guddommelighed

Zombie Jake er en fjende i "guddommelig guddommelighed", som bare ikke forbliver død. Der er tre separate steder, hvor du kan dræbe ham: to i Aleroth og en på Paupers kirkegård. Selvom Jake er en stor udfordring for en karakter, der lige er begyndt, forbliver han på det samme niveau i hele spillet. Jo længere du spiller, jo lettere bliver det at besejre ham. Afhængigt af dit niveau, hvis du dræber ham alle tre gange, tjener du mere end 37.500 erfaringspoint og et ry-point.

Find nøglen til Zombie Jakes hus på kirkegården på den nordlige side af Aleroth. Denne nøgle låser sit hus op direkte mod syd.

Gå ind i huset og flyt de pakker, der dækker lugen. Gå ned ad lugen og knæk vasen for at frigive Zombie Jake. Dræb ham for mere end 10.000 oplevelsespoint. Gem dit spil, før du gør dette - hvis du finder ud af, at du ikke er stærk nok til at dræbe ham, kom tilbage senere.

Flyt blomsterne fra Jakes kones grav til hans grav (som specifikt anmoder om "Ingen blomster, især ikke fra min kone"). Zombie Jake bliver vred og rejser sig fra graven; dræb ham på dette tidspunkt. Du modtager mere end 10.000 oplevelsespoint.

Gå ind på Pauper's kirkegård, der ligger syd for kasernen. Du kan se Zombie Jake kidnappe en kvinde, Elora, og trække hende under jorden. Han vil også indkalde en masse lig for at holde dig travlt.

Klik på et af gruberne midt på kirkegården for at komme ind i katakomberne. Du bliver nødt til at kæmpe gennem flere lig for at nå Jake.

Dræb Zombie Jake, og tal derefter med Elora, der vil undskylde for ikke at have en belønning for dig. Uanset om du er høflig eller uhøflig, optjener du 17.500 oplevelsespoint og et ry-point.

Tips

Hvis du vil plyndre Eloras hus, skal du gøre det, før du redder hende fra Zombie Jake.

Alle de andre lig dør, når du dræber Zombie Jake, så hvis du ønsker at få maksimal erfaring, skal du rydde vest, nord og syd til sydøst side af katakomberne, inden du bevæger dig mod det nordøstlige hjørne.

Brug af et forskudt våben mod Zombie Jake er især nyttigt for karakterer på lavere niveau, da Jake bevæger sig langsomt nok til, at du kan ramme og derefter løbe, mens du holder dig uden for rækkevidde for sine angreb.