iPhone 5 Wi-Fi-problemer fastlagt ved hjælp af manuelle DNS-indstillinger

Nogle iPhone 5-brugere oplever en række problemer med wifi på enheden, der næsten altid drejer sig om inkonsekvent langsomme trådløse forbindelser. Hvis du har dette problem, er du ikke alene, og den gode nyhed er, at du næsten kan få en øjeblikkelig forbedring ved at indstille manuel DNS på enheden.

Fastsættelse af langsom iPhone 5 Wi-Fi med manuelle DNS-indstillinger

For den utålmodige kan du straks prøve Googles DNS-tjenester (8.8.8.8 eller 8.8.4.4), men for de bedste resultater vil du gerne følge den fulde proces for at finde de hurtigste DNS-servere:

  • Download NameBench på din Mac eller pc og kør det for at opdage de hurtigste DNS-servere til din placering, testen vil tage et par minutter
  • Tag det bedste resultat og tag din iPhone 5
  • Åbn indstillinger, tryk på "Wi-Fi", og tryk på den blå pil sammen med det tilsluttede Wi-Fi-netværk
  • Tryk ved siden af ​​"DNS" for at manuelt justere DNS-posten (Kørte ikke NameBench? Prøv 8.8.8.8 eller 8.8.4.4)

Forlad indstillingerne og prøv at køre Speed ​​Test igen, gennemse internettet eller gøre noget online med iPhone 5 ved hjælp af den samme Wi-Fi-forbindelse. Alt skal springe og grænser hurtigere.

Interessant nok har vi været her før, og det har tidligere været langsom wi-fi-problemer med at bruge brugerdefinerede DNS-poster direkte på iPhone. Med den samme løsning, der fungerer igen, foreslår det, at det er et kompatibilitetsproblem med, hvordan iPhone interagerer med bestemte routere. Dette ville forklare hvorfor ikke alle oplever problemet, og hvorfor den samme iPhone har problemer på nogle netværk, men ikke andre.

For iPhone 5 ejere, der ikke har oplevet wi-fi problemet, er det grundlæggende langsommere med intermitterende tilslutning.

Prøv det, lad os vide, hvordan det virker for dig.