Sådan slår du "Mario Forever" verden 6 niveau 2

"Mario Forever" er en fan-made efterfølger til Super Nintendos "All-Stars" version af den originale "Super Mario Brothers." Spillet tager grafikken og gameplayet fra den klassiske titel og omarbejder dem til en række sværhedsfulde niveauer for avancerede spillere. Nogle niveauer indeholder test af fingerfærdighed eller hånd-øje-koordination; andre fokuserer mere på komplekse puslespil. Et eksempel på sidstnævnte, der har mange spillere fast, er verden 6-2, Pipe World.

Kør forbi den hoppende Koopa Trooper, og gå ned ad det første rør, du ser.

Undgå eller dræb den flyvende Koopa Trooper og Spiny og gå gennem det vandrette rør. Kør til højre og stå under det andet opadvendte rør. Vent, indtil Piranha-anlægget er trukket tilbage i røret, spring så og tryk "Op" for at gå op på røret.

Slip direkte ned for at falde ind i et sikkert rum mellem to rør. Spring op og til venstre for at afsløre en hemmelig blok med en majroe i. Få majroe og spring tilbage i røret, du kom fra.

Dræb Spiny med majroe og løb, indtil du når en enkelt taljehøjde. Spring ind på denne blok og spring op og over en blok afstand til højre. Dette vil afsløre en hemmelig blok. Hop fra denne blok på røret i øverste venstre hjørne af rummet. Gå ned af dette rør.

Dræb den spiny og undgå de hoppende ildkugler. Hop lige over tre rør for at nå en søjle med kanoner. Undgå Bullet-Bills og stå på blokken over rørets venstre side i gulvet nedenunder. Spring for at afsløre tre hemmelige blokke, der strækker sig til venstre fra rækken med mønter over dig.

Hop på de hemmelige blokke og over kanonerne. Kør lige gennem en passage med lavt tag, indtil du når et rør. Gå ned af dette rør.

Besejr eller undgå de tre Hammer Brothers og løb til højre. Hop over de to øer. Disse vil falde ned, så snart du lander på dem, så bevæg dig hurtigt.

Kør til højre og undgå den spiny og flyvende Koopa Trooper. Hop over fire flere flydende øer, som alle vil komme ned, når du lander på dem.

Undgå de to flyvende Koopa Troopers og løb lige, indtil du når et blåt rør, delvist lukket af mursten. Spring op ad trappen, der er dannet af blokkene, og gå ned ad dette rør

Kør lige indtil du når målstregen.

Tips

At få majroe i trin 3 er valgfri, men det vil gøre resten af ​​niveauet meget lettere, da Spinies ikke kan dræbes af ildkugler. Hvis du vil have en udfordring, skal du lade majroe gå, så spring på den hemmelige blok og tilbage i røret.