Sådan programmeres radioshackscannere

Scannere er håndholdte radiomodtagere, der kan programmeres til at opfange specifikke frekvenser. Disse frekvenser er ofte radiokanaler, der bruges af lokale redningstjenester, borgerradio, jernbaner eller lufthavne, som hobbyister, journalister og andre lytter til. Radio Shack har været en førende producent af elektronik, såsom scannere, siden 1921. At lære at bruge en Radio Shack-scanner kan holde dig informeret om lokale begivenheder, når de forekommer, og endda give underholdning.

Trin 1

Tænd scanneren. Radio Shack-scannere kan få strøm fra tre forskellige kilder: interne batterier; en AC-strømforsyningsledning eller en DC-adapter til køretøj.

Trin 2

Tænd for scanneren ved at dreje lydstyrkeknappen med uret. Skærmen viser meddelelsen "Velkommen til Dual Trunking." Drej knappen "Squelch" med uret, indtil indikatoren peger på "Min." Drej drejeknappen langsomt mod uret, indtil der ikke er nogen baggrundsstøj.

Trin 3

Tryk på "Manual". Indtast nummeret (0 - 9) for den bank, hvor du vil gemme den første frekvens. Radio Shack-scannere har ti banker, som hver gemmer 100 kanaler. Tryk på "Manual" igen for at gemme banknummeret.

Trin 4

Tryk på "Func" -tasten, og tryk derefter på pil op eller pil ned. Kanalerne på det valgte blanke flytter sig op eller ned fra 1 - 100. Vælg en kanal, der endnu ikke indeholder en frekvens.

Tryk på "PGM" -tasten, og "M", der vises på skærmen, skifter til "P" for "Program". Indtast den frekvens, du vil gemme, ved hjælp af "./Delay" -tasten for at få scanneren til at holde pause ved denne frekvens i to sekunder, eller indtil lyd ikke længere registreres. Tryk på "Enter". Dette gemmer frekvensen. Gentag trin 3-5, og indtast hver ønsket frekvens.