Spor forsendelser og pakker i iOS hurtigt

IOS registrerer automatisk sporingsnumre fra forsendelser og pakker, der findes i e-mails, noter og meddelelser, og data-detektionen ændrer derefter disse sporingsnumre til klikbare links, så du hurtigt kan spore en pakke eller forsendelse. Dette kan bruges på enhver iPhone eller iPad, og det er yderst nyttigt, hvis du holder øje med leverancer eller forsendelser.

Sådan sporer du pakker og forsendelser på iPhone og iPad hurtigt

Sådan kan du bruge pakkesporingsfunktionen i iOS . Først skal du have en e-mail eller en besked med et sporingsnummer, lad os sige en forsendelsesmeddelelse fra Amazon eller Apple eller måske Tante Bill, og udfør derefter følgende handlinger:

  1. Åbn e-mail, besked, notat eller webside, der indeholder sporingsnummeret for pakkeforsendelsen
  2. Tryk og hold på sporingsnummeret for at få vist den viste menu
  3. Tryk nu på "Spor forsendelse" for at spore forsendelsen direkte via den relevante forsendelsestjeneste

Hvis du vælger optionen "Spor forsendelse", starter Safari med den relevante sporingsside for forsendelsestjenester. iOS er smart nok til at skelne mellem Fedex, UPS, DHL, USPS Postal Service og sandsynligvis også andre sporingstjenester.

Bemærk, at hvis du vælger "Copy" i stedet, bliver sporingsnummeret kopieret til udklipsholderen som forventet, og du skal håndtere sporing af dig selv, enten gennem en af ​​forsendelsesudbyderens apps eller websider. Generelt går det direkte til "Spor forsendelse", i det mindste hvis det er dine egne forsendelser, du søger at holde øje med.

Denne funktion har eksisteret i et stykke tid, og skal fungere på enhver iPhone, iPad eller iPod touch, der kører endda en lidt moderne version af iOS, så medmindre du er i stenalderen, finder du denne funktion på din enhed. Det ser lidt anderledes ud i ældre versioner på iOS-enhedens opstilling, men funktionen sporer forsendelserne nøjagtigt ens, uanset om de er FedEx, UPS, USPS eller DHL.

Nu behøver du ikke spekulere på, hvornår din Amazon-forsendelse kommer frem, brug bare dette tap-to-track trick for at finde ud af!