Spil at spille i parken

Nogle børn har det fint med at have det sjovt på rutsjebaner, gynger, abebar og andet legepladsudstyr, når du tager dem med til parken. Andre keder sig let og vil gerne udføre andre aktiviteter. Med al den plads, der er tilgængelig i parken, har børnene masser af plads til at løbe rundt og være lystige. Du kan få dem til at deltage i et af følgende spil for at sikre, at de har masser af sjov i parken.

Tagvariationer

Børn kan spille traditionelt tag, hvor en søger jagter løbere, indtil han mærker en anden for at være "det", men børn kan også spille variationer af spillet. For at gøre det almindelige mærke mere udfordrende, skal du have "it" -spilleren til at holde den ene hånd på stedet på sin krop, hvor han blev mærket, mens han løb efter de andre (hvilket gør det vanskeligere for "det" at løbe). For frossent mærke, når den søgende mærker nogen, skal personen fryse på plads i den position, hun er i på det tidspunkt. Den frosne spiller bliver kun mobil ved at få en anden spiller til at kravle gennem hendes ben. Når hver spiller er frossen, afsluttes spillet. Du kan forvandle tag til en teamindsats ved at spille blob-tag. Få den søgende til at gå i hænderne på alle, han mærker, og danne en kæde af søgere i jagten på andre spillere. På et eller andet tidspunkt vil du have en stor gruppe børn (som danner klodsen), der kun jager en eller to andre. Spillet slutter, når blob har absorberet de resterende spillere.

Skjul spil

Din gruppe af børn kan spille det traditionelle spil skjul og søge sammen med tag. Efter at have etableret en hjemmebase, skal en spiller dække øjnene og tælle til 10, hvor de andre børn finder skjulesteder. Hvis den søgende finder nogen og mærker skjuleren, før han kommer til hjemmebase, vil denne skjuler være "det" til det næste spil. En anden variation involverer kun en spiller, der gemmer sig, mens alle de andre spillere dækker deres øjne og tæller. Når en søger finder skjuleren, bed ham om at slutte sig til ham på det skjulested. Slutningen af ​​spillet kommer, når hver spiller ender i samme skjulrum. Du kan få børn til at skjule et lille objekt i parken (en som andre ikke finder let) og lade andre søge efter det. Lad hiderne give spor om, hvor tæt eller hvor langt de søgende er fra objektet. Når en søgende finder genstanden, kan han få en tur som skjuleren.

Kaptajn på skibet

Du kan påtage dig rollen som leder for et spil som Captain of the Ship. Som kaptajn giver du ordrer, og ethvert barn, der laver en fejl, forlader enten spillet eller bliver en haj i jagten på andre spillere for at få dem ud af spillet. Når du har etableret en base som dit skib (lad os sige, at du vælger gyngearealet som skib), skal du sørge for, at spillerne forstår de ordrer, du vil give dem. Du kan få spillere til at gøre et af følgende: Grib en partner og dans (kærlighedsbåden); læg dig ned på deres mave (slå dækket); ligge på ryggen og stikke det ene ben op (periskop op); løb til venstre (port); løb til højre (styrbord); løb til gyngene (til skibet); løb til øen for at undgå hajer (hajangreb); og løb til dig (til kaptajnens kvarterer).