Sådan overføres et flashdrev til en iPod

IPod betragtes måske mest som en personlig musikafspilningsenhed, men det er muligt at bruge den til meget mere end det. Med et par klik med musen kan du stoppe med at bære et separat flashdrev og overføre dets filer til din iPod i stedet. På iPods, der ikke er berøringsskærm, er processen med at låse op for denne funktion en enkel og smertefri proces, der hurtigt kan udføres, selv af dem, der ikke er særlig computerkyndige.

Trin 1

Installer og kør den nyeste version af iTunes. Hvis du ikke allerede har downloadet det, skal du gøre det ved at besøge Apples websted og følge vejledningen. Et direkte link til den gratis download-side er tilgængelig i ressourceafsnittet i denne artikel.

Trin 2

Slut din iPod til din computer, og vent på, at iTunes genkender enheden. Når ikonet med din iPods navn vises i venstre kolonne i iTunes-programvinduet, skal du klikke på det for at åbne iPod-menuen.

Trin 3

Klik på fanen "Oversigt" i iPod-menuen, og klik derefter for at markere afkrydsningsfeltet ud for "Aktivér diskbrug". Hvis dette felt allerede er markeret, skal du lade det være markeret.

Trin 4

Tilslut dit flashdrev til din computer.

Trin 5

Fra din Windows Start-menu skal du åbne menuen "Denne computer", kaldet simpelthen menuen "Computer" i nyere versioner af Windows, og finde de mapper, der er tilknyttet din iPod og dit flashdrev.

Klip eller kopier filerne fra dit flashdrevs mappe ved at højreklikke på filen og vælge "Klip" eller "Kopier" i den menu, der vises. Ved at klippe fjernes filen helt fra den pågældende mappe, mens kopiering forlader filen og opretter en kopi. Indsæt de udskårne eller kopierede filer i iPod-mappen ved at højreklikke inde i mappen og vælge "Sæt ind".