Sådan oprettes et 3D RPG-spil gratis

Elementer, du har brug for

  • Sandbox 3D Game Maker

  • RPG Builder 3D

3D-spilfremstilling er blevet bredt tilgængelig takket være internettet i de senere år, og virksomheder over hele verden arbejder på eller har allerede skabt udviklingsværktøjer til uafhængige kunstnere, hvoraf nogle er gratis og let udstyret til udgivelse. De gemmer dit spil som en selvstændig fil og sælger det til offentligheden. Andre kan være gratis at bruge, men kræver, at du betaler for udgivelsesrettigheder.

RPG's -rol-spil-spil er blandt de mest populære af spilformater, ved hjælp af gigantiske kort, flere karakterer, store slotte, landsbyer og fangehuller og flere spilleregenskaber for at give en samlet fantasioplevelse. At lave RPG-spil kan være let, let eller ekstremt udfordrende, afhængigt af hvilke værktøjer der bruges og niveauet for brugerens ekspertise i programmering.

Installer Sandbox Free 3D Game Maker's RPG-funktion for straks at komme i gang med at oprette dit eget spil. Programmet bruger en liste over færdigpakkede tegn, objekter og fliser, der kan placeres på et spilkort på enhver måde. Sandbox leveres også med sin egen foruddesignede RPG-spilmotor.

Brug 3D RAD til at oprette et mere avanceret spil. Ligesom Sandbox indeholder 3D RAD en række forudinstallerede grafik, objekter og variable objekter, men giver dig også mulighed for at importere dine egne 3D-modeller og understøtter kode. I modsætning til Sandbox er 3D RAD ikke bygget med spilformatskabeloner, og du bliver nødt til at designe RPG-motoren alene. Programmet bruger "begivenhedsobjekter", som er designet til at fortælle de forskellige dele af dit spil, hvad de skal gøre, hvornår og kan bruges til at oprette din motor.

Download og installer Unity til oprettelse af RPG på ekspertniveau. At nå og bruge programmet er gratis, men du bliver nødt til at betale for licenser til at udgive dine spil til platforme som Nintendo Wii, Apple iPhone og Android.

Enhed leveres med et begrænset antal aktiemodeller og grafik, men at oprette alle aspekter af et rollespil med dette program er udelukkende op til brugeren og hans eller hendes viden om 3D-modellering, programmering og overordnet spildesign.

Tips

Vær ikke straks frustreret over at lave dit spil. Selv programmer, der kræver ringe eller ingen kendskab til programmering, vil tage noget tid at lære. Start med at oprette nogle små projekter, der specifikt fokuserer på et eller to aspekter af din spilmotor, før du opretter et komplet spil.

3D-modellering og programmering kræver mange års læring og praksis; hvis du er seriøs med at lave dine egne videospil, anbefales det en uddannelse i marken.