Hvad er en 8X dobbeltlags SuperDrive?

Apples SuperDrive-enheder kan afspille cd'er og dvd'er og skrive data, musik og medier til tomme optiske diske. Apple inkluderer interne 8x, dobbeltlags SuperDrives med nogle Apple-computere og bærbare computere, og du kan også købe en ekstern version af SuperDrive til brug med computere, der ikke inkluderer et internt drev.

Kapaciteter

8x SuperDrive med dobbelt lag er i stand til at læse fra og skrive til en række optiske diske. "8x" i beskrivelsen henviser til de maksimale læse- og skrivehastigheder, som drevet tilbyder, og "dobbeltlag" henviser til drevets evne til at skrive til dobbeltlags-dvd'er. Disse diske gør det muligt at gemme data i to separate lag, hvilket fordobler den mulige skrivekapacitet på hver disk.

Kompatibilitet

Apple SuperDrive er kompatibel med alle cd'er og kan skrive til CD-R og CD-RW medier. SuperDrive er kompatibel med DVD-medier, der overholder DVD + R / RW og DVD-R / RW-standarder.

SuperDrive er ikke kompatibel med den alternative DVD-RAM-mediestandard og kan ikke skrive til disse diske.

SuperDrive har ikke mulighed for at læse fra eller skrive til Blu-ray-diske.

Tilgængelighed

En 8x, dobbeltlags SuperDrive er inkluderet i en lang række Apple-desktops og laptops. Disse inkluderer fra juli 2011 Apples produktlinjer til iMac, MacBook og MacBook Pro.

Apple Mac-brugere, der ønsker at bruge en SuperDrive med en Mac, der ikke inkluderer en integreret enhed, såsom MacBook Air, kan købe en ekstern SuperDrive, der tilsluttes ved hjælp af et USB-kabel.

Alternativer

Der findes forskellige tredjepartsalternativer til Apple-mærket SuperDrives, og du kan slutte disse til din computer ved hjælp af USB- eller FireWire-kabler. Nogle af disse drev tilbyder muligvis ekstra funktioner, såsom kompatibilitet med DVD-RAM og Blu-ray. Hvis du planlægger at slutte et optisk drev fra en tredjepart til en Apple-computer, skal du kontakte producenten, om enheden er kompatibel med dit specifikke system.