Apple Keyboard Light blinker to gange og vil ikke genoprette forbindelse til Mac? Her er Fix

Apples tastaturblink blinker to gange, når tastaturet er parat til at blive parret via Bluetooth med en Mac eller en anden enhed, der angiver, at den er klar til opsætning. Med andre ord, hvis du lige har et helt nyt Apple Keyboard, blinker lyset, når det er tændt, og du skal parre det til en Mac, før det vil fungere. Men det er ikke vores fokus her. Denne artikel er til fejlfinding af den sjældne situation, hvor indikatorlampen til Apple Keyboard vil begynde at blinke to gange efter at du har afbrudt computeren uden nogen åbenlyse årsag, typisk opfyldt med MacOS Bluetooth-præferencepanelets rapporteringsfejl som "Ikke tilsluttet ", " Kunne ikke oprette forbindelse til enheden "og" Parring mislykkedes ".

Hvis du løber ind i det blinkende tastaturlampe problem tilsyneladende ude af ingenting på et Apple Keyboard, der allerede er parret med Mac'en før, eller efter at en Mac har sovet og derefter vågnet, kan du typisk rette op med det blinkende tastaturlampe med en forholdsvis enkel fejlfindingstilgang.

Før du begynder, skal du være sikker på, at Apple-tastaturbatterierne er tilstrækkeligt opladede. Hvis batteriopladningen er for lav eller nul, vil Bluetooth-forbindelsen ikke opretholde sig selv eller endda iværksætte overhovedet. Faktisk hvis tastaturet afbryder tilsyneladende tilfældigt, er det sandsynligt på grund af batteriet. Denne artikel har ikke til formål at være en anden generel fejlfindingsvejledning til Bluetooth-enheder, men i stedet fokuseres det specifikt på det to blinkende lys på Apple Keyboards, efter at de allerede er konfigureret før.

Det blinkende Apple Keyboard-lys ligner følgende, lyset er øverst på et Apple-tastatur og blinker to gange, så stop kort og blink derefter to gange igen og gentag, indtil tastaturet er parret eller slukket:

Vente! Er Apple Keyboard nyt? Har du konfigureret og parret Bluetooth-tastatur og Mac endnu?

Årsagen til, at Apple Keyboard-lampen blinker to gange, er at angive, at det skal installeres og parres til Mac'en. Typisk sker dette kun, når Apple Keyboard er helt nyt eller bliver konfigureret med en ny Mac.

Hvis du ikke har konfigureret Apple Bluetooth-tastaturet på Mac, skal du først gøre det ved at gå til Bluetooth-kontrolpanelet ( Apple-menu> Systemindstillinger> Bluetooth) og par Apple tastaturet til Mac.

Husk, at vejledningen her er rettet mod brugere, der oplever det blinkende lystastaturproblem tilfældigt på en Mac, der allerede var konfigureret til at bruge det parrede tastatur.

Sådan fixer du blinkende Apple Keyboard Light på en Mac

Prøv denne enkle fremgangsmåde først for at løse problemet med blinkende tastaturlampe:

 1. Sluk Apple-tastaturet (hold tænd / sluk-knappen i et øjeblik)
 2. Træk  APPLE menuen og vælg "System Preferences" og gå til "Bluetooth" præferencepanelet
 3. Klik på "Sluk Bluetooth Off"
 4. Gå nu tilbage til Apple-menuen og vælg "Genstart"
 5. Når Mac'en starter igen, skal du gå tilbage til Apple-menuen > Systemindstillinger> Bluetooth, og vælg nu "Slå Bluetooth til", og lad derefter Bluetooth-præferencespanelet stå åbent
 6. Tænd Apple tastaturet igen ved at trykke på tænd / sluk-knappen
 7. Vent et øjeblik, og Apple-tastaturet skal vises i listen "Enheder" på Bluetooth-præferencepanelet og gensynkroniseres

Det bør rette op på det, men hvis Apple Keyboard stadig ikke fungerer, skal du muligvis gå et skridt videre og fjerne det parrede tastatur fra Mac'en, og genstart og parret tastaturet endnu en gang. Disse trin er dækket næste.

Er Apple Keyboard Blinking Twice Still? Prøv at fjerne og genoprette Apple Keyboard til Mac

Hvis ovenstående trick ikke genoptager tastaturets funktionalitet uanset årsag, kan du fjerne og derefter genoprette Apple Keyboard til Mac:

 1. Gå til Apple-menuen> Systemindstillinger> Bluetooth
 2. Vælg "Apple Keyboard" og tryk derefter på Delete-tasten på tastaturet og bekræft, at du vil fjerne Bluetooth-enheden
 3. Genstart Mac'en
 4. Efter en vellykket genstart, vend tilbage til Bluetooth-systemets præferencepanel
 5. Tænd Apple-tastaturet ved at trykke på tænd / sluk-knappen for at aktivere parringsprocessen igen
 6. Vælg "Par", når Apple Keyboard vises på listen Bluetooth-enheder
 7. Indtast de tal, der vises på skærmen via det tilsluttede Apple Keyboard, for at parre tastaturet til Mac

Fjernelsen og paret igen tilgang fungerer hver gang jeg personligt har kørt ind på dette problem på mit Apple Keyboard, men da det er lidt mere besværligt end den første tilgang, som ofte virker også, er den inkluderet som sekundær fejlfindingstip.

Ovennævnte trin skal gøre tricket. Hvis du af en eller anden grund fortsat har problemer med Bluetooth-tastatur, vil du muligvis gerne nulstille Bluetooth-modulet på en Mac og starte over. Det skal egentlig ikke være nødvendigt for det store flertal af Bluetooth-problemer, og det er normalt kun at bekræfte, at batteriet er tilstrækkeligt, og at parring af en enhed igen er tilstrækkelig til at afhjælpe et Bluetooth-forbindelsesproblem.

I øvrigt kan du finde ud af, hvordan du aktiverer Bluetooth på en Mac uden et tastatur eller en mus, hvis du har problemer med dette problem med Bluetooth-enheder. Bemærk, om du nogensinde ser fejlen "Bluetooth ikke tilgængelig" på en Mac, så har du et særskilt problem, der typisk løses med en hardware-SMC-nulstilling og tvungen oprettelse af nye Bluetooth-præferencer.

Hjalp denne artikel dig med at løse problemet med blinkende lys på et Apple-tastatur og en Mac? Har du en anden løsning? Del med os i kommentarerne nedenfor!