Hvordan programmerer jeg et telefonkort til iPhone?

Hvis du har venner eller familie, der bor uden for landet, kan det være billigere at bruge telefonkort sammen med din iPhone for at spare penge på internationale opkald. Det er en almindelig misforståelse, at telefonkort kun kan bruges med en fastnet. Faktisk er det let at programmere telefonkort til iPhone, og når det først er gemt på din iPhone, er det meget mere praktisk at bruge et telefonkort fra en fastnet.

Dokumenter processen

For at programmere din iPhone til at bruge dit telefonkort skal du først prøve at bruge telefonkortet. Dette giver dig mulighed for at bestemme længden af ​​pausen inden indtastning af PIN-koden og enhver automatiseret menunavigation, der er nødvendig. Skriv ned de skridt, der er taget, og hvor lang tid der er for hver, da processen duplikeres i løbet af denne vejledning.

Programmering af telefonen

Programmer de handlinger, du har observeret, på din iPhones kontaktliste. Vælg først “Telefon” fra iPhones hovedmenu. Sørg for, at "Kontakter" er valgt nederst på skærmen, og tryk derefter på "+" i øverste højre hjørne for at begynde processen med at tilføje en ny kontaktindgang til iPhone. Tryk på “Tilføj ny telefon”, og indtast nu telefonkortets telefonnummer, og tryk derefter på “+# ”-Knappen nederst til venstre på tastaturet. Når “+# ”-Knappen er blevet trykket ned, du vil se en“ pause ”-knap nederst i midten af ​​tastaturet. Brug knappen "pause" efter telefonnummeret og andre steder, hvor der muligvis er behov for en pause under opkald. Hvis du blander de faktiske knaptryk, der er dokumenteret tidligere og pauser, skal du være klar til at ringe op ved at vælge kontakt og opkald. Sørg for at teste dette et par gange for at sikre, at de anvendte pauselængder er korrekte. Bemærk også, at hver pause er cirka et sekund.

Yderligere Information

Hvis du skal programmere dine telefonkortoplysninger på din iPhone, sparer det meget arbejde, hvis du sikrer, at du bruger et telefonkort, der kan genindlæses. På den måde behøver du ikke programmere et nyt telefonkort på din iPhone, hver gang du løber tør for minutter. For at holde de telefonkortoplysninger, du har programmeret til din iPhone, også private, skal du aktivere "Adgangskodelås" og sikre, at "Autolås" er aktiv. For at finde disse indstillinger skal du navigere til "Indstillinger" og derefter vælge "Generelt". Dette vil sikre, at hvis du nogensinde mister din telefon, vil telefonkortoplysningerne stadig være sikre. Dette forhindrer også, at telefonen bruges.