Sådan tilføjes et billede til e-mail-signatur i Mail for Mac

Brugerdefinerede e-mail-signaturer er almindelige, uanset om de indeholder enkle kontaktoplysninger eller en komplet HTML-signatur på Mac Mail. En hyppig yderligere tilpasning til e-mail-signaturer er at inkludere et billede eller logo, hvilket er, hvad vi vil vise dig, hvordan du opretter i Mac Mail-appen til Mac OS X.


Denne metode virker til at tilføje et billede til en underskrift og derved lave et brugerdefineret billede eller logo signatur i næsten enhver version af Mail til næsten alle versioner af Mac OS X, og det er ret simpelt. Alt du behøver er et logo eller et billede at bruge, og et par øjeblikke af din tid.

Sådan oprettes en billed signatur i Mail for Mac

Du vil være sikker på, at du har en billedfil eller logo, der er praktisk at bruge, sæt billedfilen et sted let at finde eller finde, så du nemt kan få adgang til den fra Mac Mail-appen. Du kan bruge dette nøjagtigt samme trick til at tilføje et billede eller logo til en eksisterende Mail-signatur.

  1. Åbn Mail-appen i Mac OS, hvis du ikke allerede har gjort det, og træk derefter menuen "Mail" og gå til "Indstillinger"
  2. Vælg fanen "Signaturer", og klik derefter på knappen [+] plus for at tilføje en ny signatur eller vælg en eksisterende underskrift for at ændre den
  3. Opret en signatur som sædvanlig ved at skrive eller placere HTML
  4. For at tilføje et billede eller logo til underskriften skal du vælge det billede, du vil bruge fra Finder, og træk det og slip det i Signatur sektionen i Mail-appen

Det er det, logo signaturen eller billed signaturen er lavet og er klar til brug.

Brug af billed signaturen i Mac Mail app er den samme som enhver anden brugerdefineret signatur i postklienten. Når du komponerer en ny e-mail-meddelelse, skal du blot trække ned "Signatur" -menuen og vælge den logo-signatur, du oprettede tidligere. Den indsættes automatisk i den aktuelle e-mail.

Billed signaturer kan også være interaktive med et link eller som en del af en HTML-signatur på Mac Mail. Du kan lære at lave HTML-signaturer her, hvis det er nødvendigt. Dette er naturligvis for Mac, men mobile brugere kan også bruge et lignende trick til at indstille en HTML-signatur i Mail til iPhone og iPad, der også bruger billeder eller logoer.