Få en Sjov Vintage Terminal til Mac med Cool Retro Term

Har du lyst til at tage en anden tur ned ad hukommelsesvej? Med hjælp fra en fremragende sjov fri retro-terminalemulator, der passer til Cool Retro Term, kan du opleve de gyldne yesteryears af katodeskærm computing og lade ud som om din skinnende nye Mac er en gammel Apple II eller IBM-arbejdsstation.


Dybest set Cool Retro Term fungerer som et Terminal.app-alternativ, der er stærkt stiliseret til at replikere det vidunderlige vintagelook, og du kan vælge mellem en lang række farveskemaer og vis effekter for at understrege dette. Fra den grungy ser ravfarvet ud på sort tekst, til grønt på sort eller hvidt på sort tekst, men den rigtige sjov kommer med de forskellige displayeffekter af skærmbrænding, jitters, scanningslinjer, flimring, skærmkrumning og de store blokkerede pixels, der definerede dinosaur computing fejl. Det er ikke helt antikythera-mekanismen, men det er tæt nok for nogle af os.

Cool Retro Term er tilgængelig til Mac OS X og Linux, som giver mest mening, når du udskifter Terminal, men den er også tilgængelig, bare hvis du vil prøve at overføre den til din TI-85 grafikregner eller Nokia-flip-telefon .

  • Cool-Retro-Term fra udvikleren på Github her

Dette er naturligvis bare for sjov, men da det er en terminal, kan du absolut gøre rigtigt arbejde inden for det goofy flotte vintage miljø, hvis du ville.

Og selvfølgelig, hvis du bare vil se på nogle skærmbilleder af de visuelle muligheder i denne skønhed, går vi her:

Som du kan se, er der ingen mangel på visuelle tilpasninger og effektfiltre til at justere, så hent appen og få det sjovt.

Og ja, hvis du har været en langtidslæser af osxdaily, end du uden tvivl har bemærket, er vi fans af retro computing, og vi har nævnt lignende apps her for en tid siden, men Cool Retro Term er langt den mest udførlige og godt udformede af Terminal emulatorerne, plus det kører også i MacOS Sierra og Mac OS X El Capitan.

Åh og i alvorlighed, hvis du leder efter et legitimt Terminal.app-alternativ, så prøv iTerm2 i stedet, hvilket er rigtig godt.