Sådan stopper du iPhoneopkald Ringer en Mac i OS X Yosemite

Måske har du bemærket, at siden din opdatering af din Mac til OS X Yosemite, når din iPhone får et indgående opkald, gør det også din Mac. Faktisk vil alle dine Mac'er, der kører det nyeste OS X og bruger det samme Apple ID, få et telefonopkald, hvilket skaber et helt chorus for at ringe, bare fra et enkelt iPhoneopkald. Mens mange brugere vil nyde denne funktion, som gør det muligt for både at foretage og modtage telefonopkald fra en iPhone via Mac ved hjælp af computerens mikrofon og højttalere, kan det også være en gener, hvis du hellere bare bruger din iPhone som telefon. Heldigvis er denne indstilling let at justere, så den passer til dine præferencer.


Bemærk at ved at stoppe Mac'en fra at ringe med et iPhone-telefonopkald, forhindrer du også Mac'en i at kunne foretage udgående opkald ved hjælp af iPhone. Der er ikke meget af en måde at komme rundt på, bortset fra at justere meddelelsespræferencerne for FaceTime, som vi ikke skal dække specifikt her.

Deaktiver iPhone-opkald i OS X Yosemite

Hvis du vil deaktivere opkald til din iPhone fra at ringe på din Mac, skal du besøge FaceTime-indstillingerne. Det kan måske lyde lidt underligt i starten, men husk at FaceTime i OS X også har VoIP voice calling evne, hvilket gør det til et rimeligt sted for indstillingen.

  1. Åbn "FaceTime" -applikationen på Mac'en
  2. Træk menuen FaceTime ned og vælg "Preferences"
  3. Under fanen primære indstillinger fjerner du afkrydsningsfeltet for "iPhone-mobilopkald"
  4. Luk indstillinger og afslut FaceTime

Dette forhindrer Mac'en i at ringe og eventuelle meddelelser fra at komme til Mac'en, at iPhone har et telefonopkald. Det påvirker ikke andre FaceTime-funktioner og muligheden for at lave FaceTime-lyd- eller videosamtaler.

Realistisk-alligevel er denne funktion meget nyttig og ret rar at have, men den bruges bedst på et begrænset grundlag. For eksempel opretholder funktionen på din primære iPhone og primære Mac, men deaktiverer den på andre enheder.

Mange brugere har bemærket, at efter at de har opdateret deres Mac til den nyeste version af OS X og deres iPad og andre iDevices til de nyeste versioner af iOS, har de pludselig en hel symfoni for at ringe, når bare deres iPhone får et opkald. Hvis du er irriteret af dette på dine andre enheder, kan du også stoppe andre iOS-enheder fra at ringe også, når iPhone ringer op.