Sådan installeres en webcamdriver

Installation af et webcam kræver drivere. En driver er den metode, hvormed computeren kommunikerer med enheder. Uden en driver forstår pc'en ikke, hvordan man bruger webkameraet. Generelt leveres et webcam med en driverdisk, når du køber det. Hvis du køber brugt webkameraet eller har mistet disken, kan du downloade driverne.

Installation af en driver fra en disk

Trin 1

Sæt webkameraet i din pc's USB-port.

Trin 2

Indsæt driverdisken i din computers diskdrev. Vent på, at disken automatisk indlæses. Hvis den ikke gør det, skal du klikke på "Denne computer" og derefter klikke på cd / dvd-drevbogstavet. Dette er normalt "D" eller "E."

Vælg "Install" eller "Setup". Følg instruktionerne på skærmen. Når installationen er afsluttet, skal du fjerne disken og genstarte din pc.

Installation af en driver fra en fil

Trin 1

Bestem dit webkams producent og modelnummer. Dette er typisk trykt på kameraet eller i din brugervejledning.

Trin 2

Søg på et driverwebsted som Driver's Guide eller Driver Files for producenten af ​​dit webcam. De fleste driverwebsteder er gratis at bruge, selvom en registreringsproces muligvis er påkrævet. Når du finder driveren på det websted, der matcher dit webcam, skal du dobbeltklikke på for at downloade filen. Opret en separat mappe, hvor den downloadede fil gemmes.

Trin 3

Åbn mappen med webcam via "Denne computer" og "Lokalt drev".

Trin 4

Sæt webkameraet i din pc's USB-port.

Trin 5

Dobbeltklik på ".EXE" -filen. Vælg "Kør". Vent på, at webcamdriveren er installeret.

Trin 6

Hvis driverfilen er i ".ZIP" -format, skal du højreklikke på filen og klikke på "Uddrag til den aktuelle mappe." Dobbeltklik på "Setup" eller "Install" -filen, og klik derefter på fanen "Run". Lad filen installeres fuldstændigt.

Genstart computeren for at gemme ændringer.