Sådan tilsluttes et Microsoft Wireless 4000-tastatur

Microsoft Wireless Optical Desktop 4000-tastaturet sælges som et desktop-sæt, der inkluderer tastaturet og en trådløs mus. Sættet indeholder også en radiofrekvensmodtager, der sender kommandoerne på tastaturet og musen tilbage til computeren. Den er fastgjort på bagsiden af ​​computeren via en USB- eller PS2-adapter. Forbindelsesprocessen tager ca. 10 minutter at gennemføre.

Trin 1

Installer Intellipoint-softwaren på din computers cd-rom-drev. Microsoft Wireless Optical Desktop 4000-tastatur er kompatibelt med Microsoft Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 og Macintosh Mac OS X versioner 10.1-10.4. Følg instruktionerne i installationsguiden for at downloade den software og de drivere, der er nødvendige til dit operativsystem. Du kan blive bedt om at genstarte din computer, før du fortsætter.

Trin 2

Tag døren af ​​til batterirummet på bagsiden af ​​tastaturet og musen. Sæt to AA-batterier i tastaturet og to AA-batterier i musen. Et rødt lys vises under musen, hvis batterierne er installeret korrekt.

Trin 3

Sæt USB-adapteren i en åben USB-port på din computer. Modtagerens kabellængde er ca. 60 tommer, så du får plads til at udvide det, så langt du har brug for det. En LED på den lyser, når modtageren fungerer.

Trin 4

Placer modtageren på skrivebordet eller arbejdsområdet et sted, hvor signalet, der transmitteres til tastaturet og musen ikke blokeres. Det trådløse rækkevidde på Microsoft Wireless Optical Desktop 4000-tastaturet er ca. 6 fod, men dette interval kan påvirkes af nærliggende metalgenstande og placeringen af ​​modtageren.

Tryk på "Tilslut" -knappen på modtageren, og test tastaturforbindelsen ved at skrive noget på din computerskærm.