Sådan installeres GPS-driveren manuelt til gader og ture

Streets & Trips er et softwareprogram, der giver dig mulighed for at planlægge ture ved hjælp af et kort tilsluttet en GPS-enhed. GPS-enheden er en lille, firkantet chip, der tilsluttes direkte til din computers USB-drev. Når du manuelt har installeret GPS-driveren til gader og ture på din bærbare computer, kan du indstille computeren ved siden af ​​dig i din bil og programmere en tur. Navigatorens stemme fortæller dig retningsvis ved hjælp af din bærbare computer som GPS.

Trin 1

Tænd din bærbare computer. Sæt GPS-modtageren i din bærbare USB-port. Streets & Trips-softwareprogrammet leveres normalt med en GPS-modtagerchip, som er omtrent på størrelse med et flashdrev og har et USB-stik på siden. Hvis din software ikke fulgte med en GPS-enhed, kan du købe Pharos iGPS 500 eller Navation GPS 168. Enhver anden GPS-enhed fungerer muligvis ikke med dette softwareprogram.

Trin 2

Læg cd'en Streets & Trips ind i dit diskdrev. Luk programmet, hvis det starter, eller installer det ikke, hvis det beder dig om det.

Trin 3

Gå til "Start> Kontrolpanel> System og vedligeholdelse> Enhedshåndtering."

Trin 4

Udvid sektionen med titlen "Andet".

Trin 5

Højreklik på enheden med et gult udråbstegn ved siden af.

Trin 6

Vælg "Opdater driver" og tryk på "Næste". Hit "Gennemse driversoftware på din computer" under D: drev.

Trin 7

Åbn softwaren Streets & Trips.

Trin 8

Gå til "Værktøjer> GPS> Konfigurer GPS-modtager."

Trin 9

Tryk på "Scan" for at finde din GPS-enhed.

Tryk på "Track Position" for at aktivere GPS-enheden.