Sådan optages noget fra internettet og lægger det på en CD eller DVD

Mange sange og videoer på Internettet er specifikke for et websted. Du kan dog fange og optage netop dette medie til en computer ved hjælp af forskellige gratis software og websteder. Filerne kan derefter optages på en CD eller DVD til backup eller overføres til en anden computer.

Indspilning

Trin 1

Download og installer Min MP3-optager (se link i ressourcer nedenfor) for at optage lyd fra et websted til en MP3-fil på computerens harddisk. Dette program optager lydafspilning fra computerens interne lydkort. Vælg computerens interne lydkort som "Input", og klik på "Record" for at starte optagelsen.

Trin 2

Naviger til Convertfiles.com (se link i ressourcer nedenfor) for at optage og downloade en fil, der afspilles på en webside. Vælg indstillingen "download den fra" og indsæt webadressen i den angivne tekstboks. Vælg det format, der skal bruges, og klik derefter på knappen "Konverter" for at afsløre et link til den nye fil, der kan downloades.

Download og installer YouTube Downloader (se link i ressourcer nedenfor) for at optage og downloade videoer fra hjemmesiden YouTube.com. Kopier YouTube-webstedsadressen, og den indsættes automatisk i YouTube Downloader-programmet. Klik på knappen "Download" for at downloade denne video til din computer.

Brændende

Trin 1

Åbn Windows Media Player gennem menuen "Start" i Windows.

Trin 2

Klik på fanen "Brænd", og vælg "Datadisk" i rullemenuen.

Trin 3

Træk og slip det downloadede medie til Burn-afspilningslisten i fanen "Burn". Indsæt en tom CD eller DVD i computerens optagedrev, og klik på knappen "Brænd" for at starte brændeprocessen. CD'en skubbes automatisk ud, når processen er afsluttet.

Fjern disken. Du kan nu bruge den på en anden computer ved blot at placere disken i drevet. Når computeren genkender cd'en, skal den give mulighed for afspilning.