Sådan finder du hvor iMessage-klistermærker kom fra i iOS

Har du nogensinde fået et Messages klistermærke i iOS fra nogen og tænkte "wow det er en fantastisk klistermærke, jeg ville ønske jeg vidste, hvor den kom fra!"?

Nå, hvis du og dine venner er blandt de mennesker, der bruger den sjove Messages Stickers-funktion i IOS, kan du tænke dig, hvor hinandens klistermærker, der er klædt i dine iMessages, har oprindelse.

Undskyld ikke mere, iOS Messages tilbyder en enkel måde at fortælle præcis, hvor et klistermærke stammede fra, så du også kan have de samme klistermærker tilgængelige i din Messages-app på iPhone eller iPad, så du også kan slå dem over iMessages.

Sådan finder du hvor en klistermærke stammer fra i iOS-meddelelser

Dette giver dig mulighed for at finde ud af, hvor et klistermærke kom fra og også at downloade det klisterpakke selv, det er nemt her er hvad du vil gøre:

  1. Når du modtager et klistermærke i en meddelelsestråd, vil du gerne vide oprindelsen af, tryk og hold det klistermærke i iOS-meddelelser
  2. Vælg "Sticker Details" fra listen over tilgængelige muligheder
  3. Her er klistermærket, klistermærket navn på den tilhørende app eller klisterpakke, afsenderens navn og klokkeslæt synlig - for at se og få adgang til klistermærket, tryk på "View"
  4. Du vil nu være i App Store-sektionen for den klisterpakke, hvor du også kan downloade klistermærkerne til din iOS Messages-app

Du kan undersøge klistermærkernes oprindelse, selvom du ikke har nogen klistermærkerpakker, der downloades på din iPhone eller iPad. Du kan også downloade klisterpakker og installere dem og derefter nemt slette klisterpakker senere, hvis du ikke længere vil have dem tilgængelige for at smide på meddelelser på din iPhone eller iPad.

Klistermærkeregenskaben til iOS kræver en moderne version af iOS-operativsystemet installeret på din iPhone eller iPad, alt i løbet af 10, 0 har Sticker-funktionen. Du kan lære at få og bruge Messages Stickers i iOS her.