Sådan uploader du video til YouTube fra iPhone og iPad

Du kan nemt uploade en video direkte til YouTube lige fra din iPhone, iPod touch eller iPad. Denne funktion har faktisk eksisteret i lang tid, men som YouTube bliver mere og mere populær, vil det helt sikkert blive mere nyttigt at have direkte upload som dette.

Processen med at uploade film fra iOS direkte til YouTube er meget enkel:

  1. Åbn Photos app og tryk på videoen for at uploade
  2. Tryk på knappen for kvadratpil for at få vist delingsindstillinger, og tryk derefter på ikonet "YouTube". Du får vist en "forberedende" skærm, da videoen bliver klar til at uploade
  3. Log ind med YouTube-legitimationsoplysningerne til den konto, du vil uploade videoen til
  4. Giv en titel, beskrivelse og mere info om ønsket

Videoer uploadet via wi-fi anbefales, da upload fra en 3G / 4G og LTE-forbindelse bliver mere komprimeret end videoer uploadet, mens de er tilsluttet via Wi-Fi, så husk det, inden du sender noget, du vil have i high definition.

For fuld 1080p kvalitet, vil du stadig overføre HD-film fra iOS til en computer, selvom trimning af en video ned til et kortere udvalg er også en hurtig måde at bevare kvalitet fra mobile uploads.

Mac-brugere kan gøre det samme fra delarketter i OS X, og vælge også fra andre videotjenester, hvilket tyder på, at fremtidige versioner af iOS kan udvides på delingsindstillingerne.

Denne funktion ser lidt anderledes ud, afhængigt af den version af iOS, der er i brug, her er hvordan det ser ud på en iPhone med en tidligere udgivelse og et andet YouTube-ikon:

Ikke desto mindre er funktionen og uploaden identisk, så nyd og del disse videoer!