Sådan udskrives kanter på papir

En kant på dit papir tilføjer interesse for dit projekt og kan personliggøre dit papir til helligdage, fødselsdag eller andre særlige lejligheder. Til forretningsbrug tilføjer en minimalistisk grænse en vis elegance til din papirpræsentation. Tilføjelse af en ramme til et standardstykke på 8 1 / 2- til 11-tommers papir med tekstbehandlingssoftware som Microsoft Word opnås i nogle få korte trin og belønner dig med et dekorativt papir til brevskrivning, dekorering eller personalisering.

Trin 1

Åbn Microsoft Word til et nyt eller in-process dokument.

Trin 2

Klik på fanen "Sidelayout" øverst på skærmen, tredje fane fra venstre. Vælg "Sidekanter" fra værktøjslinjen.

Trin 3

Vælg den ønskede stil, farve og bredde på din sidekant, eller vælg en kunstgrænse i pop op-feltet. Standardgrænserne inkluderer variationer på enkle linjer, mens kunstgrænserne inkluderer alt fra sæsongrænser og feriegrænser til abstrakte billeder.

Trin 4

Klik på "OK" for at anvende rammen på din side. Tjek dit arbejde i Print Preview for at være sikker på, at grænsen ser ud, som du ønsker det.

Udskriv din side fra Print Preview ved at klikke på ikonet Print øverst til venstre på siden. Grænsen udskrives på papiret.