Sådan tilsluttes en digital antenne til en HDMI-konverter til High Definition

Så du har et high definition-tv, og du vil virkelig ikke betale for dyre kabel- eller satellit-tv-forbindelser. Hvad du måske eller måske ikke ved er, at enhver, der bor i nærheden af ​​en større by, kan få gratis HD-kanaler på den gamle skolemåde: med en antenne. Hvad du måske ikke ved, er, at det ikke tager meget at få dig klar til dine gratis kanaler.

Trin 1

Tilslut din antenne til din koaksialport på din digitale konverter. Indsæt stiften fra koaksialkablet i koaksialindgangen på din digitale konverter, og fastgør derefter ledningen på plads ved at dreje enden, indtil den er tæt.

Trin 2

Tilslut din koaksialkabel til koaksialudgangen på din digitale konverter. Tilslut den modsatte ende af ledningen til koaksialindgangen på din koaksial til HDMI-konverter.

Trin 3

Indsæt den ene ende af din HDMI-ledning i HDMI-udgangen på din Coaxial til HDMI-konverter. Dette vil være en lang, flad og rektangulær port og mærket "output". Indsæt den anden ende i din HDMI-indgang på dit fjernsyn.

Trin 4

Sæt dine omformere i en stikkontakt, og tænd dem.

Trin 5

Indstil dit fjernsyn til at modtage et signal fra din HDMI-port. Du skal bruge fjernsynets fjernbetjening til at gøre dette. Kig efter en knap på din fjernbetjening, der er mærket noget som "Source" eller "TV / Video", og søg efter dit HDMI-signal. For mere information om dette, se dit fjernsynsmanual.

Scan efter kanaler på din digitale konverter. Brug opsætningsfunktionen på din fjernbetjening til at gøre dette; se din konverter's manual for mere information om dette.