Afspil enhver video type på iPad med VLC

VLC er endelig ude for iPad (iPhone og iPod touch også), dette er gode nyheder til iOS-enheder, fordi du bruger appen til at se de fleste videofiltyper direkte på iPad uden at konvertere den først. I fortiden har du været nødt til at konvertere video til iPad og iPhone kompatible formater, som kan tage et stykke tid afhængigt af filens størrelse, men VLC gør det ikke længere nødvendigt.


Så klar til at se næsten enhver video type fra iOS? Hvis du har en iPad, gå videre til appbutikken og tag en kopi, er det en gratis download og forholdsvis lille.

Når du har den app, du er klar til at gå, kan du følge instruktionerne på skærmen for at kopiere film til VLC, eller bruge den til at streame, alt hvad der passer til dine behov. Du har også alle standard VLC kontroller, samt understøttelse af undertekster.

VLC er en fantastisk applikation, der har eksisteret på Mac, Linux og Windows i et stykke tid nu. Det vil afspille næsten enhver videofiltype eller stream og har endda en indbygget evne til at rippe DVD-video til lokal opbevaring. Hvis du ikke har det til skrivebordet endnu heller, anbefales det stærkt.

Opdatering: På baggrund af vores egne erfaringer og brugeranmeldelser er det stadig nødvendigt at konvertere mange videoer til at spille dem godt på iPad og iPhone. Du kan lære mere om at konvertere video til iPad og iPhone venlige formater. Dette giver også fordelene ved at komprimere videoen og reducere filstørrelsen, hvilket kan være nødvendigt for at passe mere videoindhold på iOS-enheden, afhængigt af størrelsen på lagerkapacitet selvfølgelig.