Deaktiver CV for Safari eller andre specifikke applikationer i Mac OS X Lion

Genoptag er den funktion i Mac OS X Lion, der får apps vinduer til at vises igen, efter at du er gået af og derefter genstartet appen. Det er en fantastisk funktion, men ikke en, som vi vil have alle applikationer til at bruge, så her er hvordan du deaktiverer CV på basis af en app.

Sådan deaktiveres CV for specifikke applikationer i Mac OS X 10.7 Lion

Dette er nemt og faktisk stort set ligner sletning af ansøgte gemte stater, bare følg med:

  • Fra skrivebordet Mac OS X skal du trykke på Command + Shift + G og indtaste mappen Gemte applikations stater, der er placeret i dit personlige bibliotek på:
  • ~/Library/Saved Application State/

  • Find det program, du vil deaktivere Genoptag for, for dette gennemgang bruger vi Safari som et eksempel, så den mappe, vi leder efter, er "com.apple.Safari.savedState"
    • Bemærk! Du vil sandsynligvis vil slette indholdet i apps-mappen forud for næste trin, ellers bliver den eksisterende gemte stat standardindstillingen, at appen genoptages gentagne gange til. Det kan være nyttigt, hvis du altid vil have de samme faner eller vinduer til at åbne, men målet med dette gennemgang er, at der ikke åbnes vinduer, og at Genoptag skal deaktiveres for den valgte app, så du vil tømme mappernes indhold
  • Vælg 'com.apple.Safari.savedState' og enten højreklik og vælg Hent Info fra menuen eller tryk på Command + i for at få oplysninger om mappen
  • Under "General" skal du markere feltet ud for 'Locked'
  • Luk vinduet Få Info og genstart programmet for låst tilstand for at træde i kraft

Det er alt, hvad der er til, Genoptag vil ikke længere gemme Safaris tilstand, fordi mappen nu er låst, hvilket forhindrer appen i at få adgang til det.

For mere avancerede brugere, hvis du hellere vil gøre dette via Terminal, kan du gøre det med kommandoen chmod og et -w-flag for at forhindre skriveadgang:

chmod -w ~/Library/Saved Application State/com.apple.Safari.savedState/

Du kan gøre det med så mange appmapper, du vil have, eller du kan indstille hele mappen til at låse, og det ville være en anden måde at deaktivere funktionen helt.

Denne runde eliminerer manipulationen af ​​Lion's Resume-funktionen, og vi har dækket, hvordan du sletter specifikke gemte CV-tilstander, deaktiverer Genoptag fuldstændigt, og endda hvordan du kasserer nuværende session windows på afslut fra vises igen via CV. Nu skal du have fuld kontrol over Genoptag og hvad der vises igen ved genstart, men hvis du har flere spørgsmål om funktionen, så lad os vide i kommentarerne.

Opdatering: Du kan også deaktivere Genoptag på en pr. Applikationsbase med standardkommandoer, her er hvad du vil bruge til at deaktivere Safari:

defaults write com.apple.Safari NSQuitAlwaysKeepsWindows -bool false

I det væsentlige erstatter du appnavnet i den streng, og du kan også gøre det til andre applikationer.