Bare opgraderet til Snow Leopard!

Jeg var meget begejstret for at installere Snow Leopard i dag, og opgraderingen fra 10.5.8 gik uden hitch og sluttede om en time. Et par Snow Leopard installations tips:
* Sørg for at tilpasse din installation til at have Rosetta support, da den ikke er installeret som standard længere.
* Hvis du er en X-Code-bruger, vil du sandsynligvis også opgradere det separat (inkluderet i den valgfrie installations-mappe på Snow Leopard-disken).

Positive Observations: Finder er absolut snappier, så er Preview, Safari, iTunes og iChat. Det nye mørkere standard display gamma er en stor forbedring, ser meget flot ud.

Negative observationer: Trådløse forbindelser slår tilfældigt og konstant på min MacBook, ser ud til at jeg ikke er alene her, jeg kan opretholde en forbindelse længere end et par sekunder ved ikke at bruge DHCP og manuelt indtaste de nødvendige TCP / IP-indstillinger. Synergi fungerer ikke godt, hvis det overhovedet ikke er i stand til at forbinde, timeouts og drops (kan være relateret til ovennævnte netværksproblemer?)

Det er værd at nævne, at flere af mine venner og kolleger har installeret Snow Leopard på deres maskiner (opgraderinger og friske installationer) uden problemer.