Sådan justeres farven internt på et Sony TV

Alle Sony-tv'er har forudindstillede fabriksindstillinger, der styrer alle oplysningerne på tv'et, inklusive den faktiske farve på billedet. Denne farve er designet til at se godt ud på en udstillingsvæg, der typisk bruger meget rød og blå. Hvis du imidlertid ikke er tilfreds med dette farveskema, er det muligt at justere farveskemaet internt.

Trin 1

Tænd for Sony TV, og tryk på knappen "Menu" på TV'ets fjernbetjening.

Trin 2

Vælg "Billede" for at få vist alle billedjusteringsfunktionerne.

Trin 3

Vælg indstillingen "Hue". Dette fremhæver den grønne og røde justeringsfunktion. Tryk på højre pileknap for at tilføje mere grønt til billedet, eller tryk på venstre direkte pileknap for at tilføje rødt til billedet. Tryk på "Enter" for at acceptere billedjusteringen.

Trin 4

Vælg "Farvetemperatur." Dette bringer videoens overordnede farve op. Vælg "Cool", hvis billedet er for rødt, eller "Warm", hvis billedet er for blåt. Vælg "Neutral", hvis du ikke vil justere denne indstilling

Vælg "Farve". Dette er billedmætning på Sony TV. Skift stationen på tv'et til noget, der har lyse farver som hvide ved et åbent vindue. Skru farveindstillingen op, indtil du er i stand til at se alle farverne omkring det åbne vindue, uden at farverne bløder ud af billedlinjerne, såsom en blå himmel, der blæder ind i det åbne vindue. Tryk på "OK" for at acceptere disse justeringer.