Sådan blokeres onlinespilwebsteder

Mens en kilde til underholdning for mange kan onlinespilwebsteder sænke din computer ganske lidt og forårsage frustration. Hvis du har en computer, som du ikke vil have åben for onlinespilwebsteder, leder du muligvis efter en måde at blokere dem på. Frygt ej; dette kan gøres ret let. Med en grundlæggende viden om computere og en lille instruktion kan du forhindre, at onlinespilwebsteder vises på din computer.

Dette kan opnås ved at købe tredjepartssoftware designet specielt til at blokere bestemte websteder. Da sådan software kan blive hacket eller omgået, vil vi dog fokusere på metoder, der er let tilgængelige for enhver pc-ejer.

Luk alle åbne vinduer, inklusive alle internetvinduer. Har en liste over de websteder, du gerne vil blokere praktisk, i rodform. For eksempel skal du skrive \ "www.onlinegames.com \" og ikke \ "www.onlinegames.com/game/bikinggame \".

Klik på \ "Start \" og derefter \ "Kør. \" Skriv følgende i kommandofeltet:

notesblok C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc \ hosts

Et notesblokvindue åbnes med nogle linjer med kode og tekst i det. I bunden tilføj dette:

127.0.0.1 www.insertgamesitehere.com

Tilføj så mange websteder, som du gerne vil blokere, og gem derefter filen, som den er, ved at gå til \ "File \" og derefter \ "Save. \" Din computer skal nu blokere de websteder, du har angivet.

Tjek hver af webstederne igen for at sikre, at blokken fungerer korrekt. Hvis et websted ikke blokeres, skal du vende tilbage til loggen over websteder og sørge for, at webadressen er stavet korrekt.

Tips

Inkluder alle dele af et websteds adresse, inklusive \ "www \" og den korrekte slutning (\ ". Com, \" \ ". Net, \" osv.).

Advarsler

Webstedsloggen er en del af din computers interne arbejde. Hvis du er i tvivl om nogen besked, der dukker op, mens du manipulerer med denne fil, skal du kontakte en ekspert, inden du fortsætter.