De bedste trådløse internettjenester på Hawaii

Trådløs internettjeneste på Hawaii er tilgængelig fra en række forskellige virksomheder, hvoraf de fleste er lokale tjenesteudbydere. Nogle trådløse internettjenester er tilgængelige via Wi-Fi-hotspots, mens andre bruger bredbåndsteknologi til at få en internetforbindelse. Trådløse internetindstillinger findes for det meste på de vigtigste hawaiiske øer Oahu, Maui, Big Island og Kauai. De kræver generelt et gebyr for adgang.

ShakaNet

ShakaNet er et Honolulu, Oahu-firma, der tilbyder trådløs internetadgang forskellige steder overalt i Hawaii, såsom hoteller, restauranter, lufthavne og nogle turistattraktioner. ShakaNet indgår også kontrakter med lokale virksomheder om at levere internetkiosker nogle steder. Service er tilgængelig for rejsende, der ønsker kortvarig internetforbindelse til daglige eller ugentlige priser. ShakaNet-tjenestens bekvemmelighed, pris og pålidelighed placerer dette firma øverst på listen over de bedste trådløse internettjenester på Hawaii.

ShakaNet, Inc. 300 Rodgers Blvd. Suite 27 Honolulu, HI 96819 866-742-5263 shaka.net

Hele

Hele er en trådløs internettjeneste leveret af Mobi PCS, et Hawaii-baseret mobiltelefonselskab. Hele er tilgængeligt for Mobi-kunder og kræver brug af et USB- eller ekspreskortmodem, der forbinder til en bærbar, stationær eller netbook-computer. Enheder er tilgængelige for dem, der ønsker at oprette en mobil Wi-Fi-hotspot til familie og venner. Hele-dækning er tilgængelig på Oahu, Maui og Big Island. Dækningsområdet, enhedsindstillinger og pris for service holder Hele højt på listen over de bedste trådløse internetudbydere i staten.

Mobi PCS kundeservice 733 Bishop Street, Suite 1200 Honolulu, HI 96813 808-723-1111 mobipcs.com/hele

Road Runner

Road Runner, en del af Oceanic Time Warner Cable, tilbyder 4G trådløs internetforbindelse. Road Runner Speed ​​Zone er tilgængelig forskellige steder over de hawaiiske øer, herunder Oahu, Maui, Kauai og Big Island. Denne service er gratis for nuværende Road Runner-kunder, og login kræver en Road Runner-e-mail og adgangskode. Road Runner Speed ​​Zone er en overkommelig service, der er praktisk for nuværende Oceanic Time Warner Cable-kunder, der rejser til eller bor i Hawaii.

Oceanic Time Warner-kabel 200 Akamainui St. Mililani, HI 96789
808-643-5399 oceanic.com/products/internet/road-runner/speed_zone

KLAR

CLEAR leverer trådløse internetløsninger til kunder på adskillige øer, herunder Oahu og Maui, og tjenester på naboøerne følger, når dækningsområdet udvides. Forbrugere kan få CLEAR ved at bestille service og udstyr fra virksomheden og downloade den nødvendige software og drivere. KLAR trådløst internet kræver et bærbart USB-modem til bærbare computere og netbooks. Internetforbindelse er tilgængelig, uanset hvor der er KLAR dækning, som inkluderer de fleste områder i større byer på Oahu og Maui. Lave priser og autoriserede forhandlere på bekvemme steder som Ala Moana Shopping Center i Honolulu gør CLEAR til en god trådløs internetindstilling.

The Clearwire Store 745 Keeaumoku St. Honolulu, HI 96814 808-354-0297 clear.com