Sådan gennemføres Bounty Hunter Quest i Neverwinter Nights

Du vil have et stort antal lukrative sideopgaver at arbejde igennem, når din fest når byen kaldet Port Llast i pc-rollespil Neverwinter Nights. En af de første af disse quests sender din gruppe efter farlige kriminelle, der har dristet sig ud af det lokale fængsel og nu gemmer sig i det omkringliggende landskab.

Sådan gennemføres Bounty Hunter Quest i Neverwinter Nights

Afslut det første kapitel i spillet, og rejs derefter til byen, der hedder Port Llast. Gå ind i kaserne og tal med byens borgmester. Spørg ham, om han har nogen ledige job til rådighed for dig. Accepter hans søgen efter at jage de kriminelle, der undslap fra fængslet.

Sådan gennemføres Bounty Hunter Quest i Neverwinter Nights

Forlad byen ved den nordlige afkørsel og kør op ad den nordlige vej til Green Griffin Inn.

find, port, navngivet, tage, tcity, tcriminals, tjene, vilje, quests, kaldet, tfirst, llast, gonside, undsluppet, forlade

Gå ind i kroen for at finde minotauren ved navn Zor, som er den første undslapte kriminelle. Dræb ham og tag hans øre. Forlad derefter kroen og kør til landbrugsjord mod nordvest.

Søg i det store træ, der har en usædvanlig frontåbning for at finde forbryderen ved navn Stirge. Angreb ham, når han kommer ud af træet og tager hans øre.

Gå tilbage sydpå og gå ad den østlige vej nær Port Llast. Find lejren ved siden af ​​vejen, og gå ind på anden sal i hovedbygningen for at finde den kriminelle ved navn Delilah. Forsvar dig selv, når hun angriber dig, så tag også hendes øre.

Kør mod syd og gå ind i druidens lejr for at finde den sidste kriminelle ved navn Wyvern. Dræb ham og tag hans øre. Gå derefter tilbage til Port Llast.

Giv alle de kriminelle ører til borgmesteren for at gennemføre søgen og optjen en bonus på 1.200 guldstykker.

Tips

Hvis du vil have din tilpasning til at skifte mere mod kaotisk godhed, kan du vælge at tage kriminelernes ører, men stadig tillade dem at leve og gå på deres vej.

Advarsler

Forsøg at angribe Zor på afstand ved hjælp af et våben med afstand, da han har et specielt angreb, der kan banke din karakter udsat, hvis han engagerer dig i direkte nærkamp.