Sådan rengøres et CCTV-kameralinsen

Dit hjem eller din virksomheds sikkerhedssystem er en investering: du lægger penge i systemet for at holde dine aktiver sikre. Hvis du har installeret lukket kredsløbskameraer (CCTV) omkring dit hjem eller din virksomhed, ved du, at de er værdiløse, hvis linsen er udtværet eller snavset. En udtværet eller beskidt linse forvrænger billedkvaliteten og gør identifikation af ubudne gæster næsten umulig. Vær forsigtig, når du rengør din CCTV-linse for at undgå at beskadige dens specielle belægning, der forhindrer lysreflektion.

Trin 1

Brug en dåse trykluft, og blæs luft mod linsen for at fjerne løst snavs eller snavs. Hvis dit CCTV-kamera bevæger sig eksternt for at dække et område, skal du slukke for strømmen til kameraet, så det ikke bevæger sig på dig. Du kan sprøjte linsen, mens kameraet er monteret.

Trin 2

Tør forsigtigt linsen af ​​med en mikrofiberklud, der fås hos et optikerkontor eller i en øjenklædningsbutik. Disse klude er glatte og fjerner ikke den specielle belægning på CCTV-objektivet.

Trin 3

Påfør en lille smule CCTV-rengøringsmiddel på mikrofiberkluden og aftør forsigtigt CCTV-objektivet. Spørg din lokale sikkerhedsforhandler for at få renere muligheder. En mulighed er C-Clear, et rengøringsmiddel, der udfylder mindre ridser, forhindrer såvel tåge som statisk. Når du vælger et CCTV-rengøringsmiddel, skal du spørge, om løsningen fjerner specielle belægninger eller ej.

Træk vejret ind på linsen som et alternativ til at bruge CCTV-rengøringsmiddel og tør det forsigtigt af med mikrofiberkluden. Fugtigheden skal være nok til at fjerne pletter og snavs.