Sådan spores en blogspot-ejer

hvis du har fundet en god blog på Blogspot og ønsker at engagere dig med ejeren, kan du støde på nogle snublesten, hvis ejeren af ​​bloggen ikke gjorde det let for dig at finde ham. Hvis ejeren ikke oplyste sine kontaktoplysninger, deler Blogger dem ikke med dig. Hvis du ikke har held og lykke med at spore ejeren fra de oplysninger, som ejeren leverede i bloggen, kan du prøve et par andre ting for at få forbindelse til ham.

Trin 1

Kommenter blogens seneste indlæg, og bed ejeren om at kontakte dig. Angiv en e-mail eller webadresse, hvor ejeren kan kontakte dig.

Trin 2

Se efter oplysninger om ejeren på hendes profilside. Blogspot-bloggere har ofte en "Om" -widget i sidepanelet på deres side, der linker til Blogger-profilsiden. Klik på overskriften, der læser "Vis min komplette profil" for at se Blogger-profilen. Se på sidebjælken på profilsiden eller i profilens brødtekst efter kontaktoplysninger såsom en e-mail-adresse. Nogle Blogger-brugere har også et "Kontakt" -link et eller andet sted på siden, hvor du kan sende personen en e-mail. Du kan muligvis ikke se den e-mail-adresse, du sender e-mailen til, men du kan få held og få svar fra ejeren.

Trin 3

Udfør en søgning efter oplysninger på bloggen fra Googles "Advanced Blog Search" -side. Indtast bloggens URL i feltet "på denne URL", og indtast nøgleord, såsom "ejer", i afsnittet "Efter forfatter", og klik derefter på "Søg i blogs" for at søge i Google Blogs for at få oplysninger om ejeren .

Indtast navnet på bloggen i en internetsøgemaskine for at finde ud af oplysninger om den blog, der er sendt uden for selve bloggen. Hvis blogejeren er blevet nævnt på andre sider eller i aviser eller magasiner, kan disse oplysninger komme op i en søgning.